Maxivision TV 9,90€/kk

Maxivision TV sisältää 25 HD-kanavaa, joilla katsot Suomen vapaat kanavat ja lisäksi V sport + Suomi, Eurosport 1 sekä muitakin huippukanavia.

Lue lisää

Maxivision Mini 4,90€/kk

Maxivision Mini -kanavapaketilla katsot V sport + Suomi kanavan lisäksi Viasatin dokumenttikanavia sekä Euronews-uutiskanavaa.

Lue lisää

V premium 39,95€/kk

V premiumilla katsot huippu-urheilua ja viihdettä. Katsot Formula 1-sarjan, jalkapallon Valioliigan, jääkiekon NHL-pelit sekä elokuvia ja sarjoja.

Lue lisää

C More Total+ 44,95€/kk

C More Total+ on kanavapaketti, jossa on samassa paketissa C More viihdettä, Telia Liigapassi ja C Moren urheilusisällöt!

Lue lisää

C More Total 34,95€/kk

C More Total -kanavapaketti on niin penkkiurheilijan kuin elokuvien ja sarjojen ystävän unelmapaketti, jossa on katsottavaa koko perheelle.

Lue lisää

C More Sport 29,95€/kk

Nauti maailman kiinnostavimmista urheilusarjoista ja -lajeista HD- laadulla, ympäri vuoden.

Lue lisää

C More 12,95€/kk

300 elokuvaensi-iltaa vuodessa, runsaasti leffaklassikoita, kuumimmat uutuussarjat ja puhuttavimmat dokumenttielokuvat!

Lue lisää

V premium 39,95€/kk

Tämä kanavapaketti täyttää kaikkien toiveet! Runsaalla kanavatarjonnalla näet niin urheilua kuin elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmiakin.

Lue lisää

V sport golf 19,95€/kk

Näe yksinoikeudella European Tour, major-turnaukset US Open, The Open/British Open ja PGA Championship sekä paljon muuta!

Lue lisää

V series & film 12,95€/kk

V series & film -kanavapaketti on sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketissa on mukana myös Viasatin dokumenttikanavat.

Lue lisää

TotoTV 18€/kk

Näe kaikki Suomen ravit sekä päätapahtumat Ruotsista ja muista Pohjoismaista sekä Ranskasta.

Lue lisää

Telia Liigapassi 27,90 €/kk

Telia Liigapassilla näet Liigan kaikki kauden ottelut suorina lähetyksinä. Liigan massiivinen ottelukokonaisuus sisältää yhteensä lähes 600 lähetystä!

Lue lisää

Maxivision Perhe 12€/kk

Kanavapakettiin on koottu tarjonta paljon viihdettä, lastenohjelmia, urheilua ja dokumentteja, jotta jokainen perheessä löytää mieleistään katsottava.

Lue lisää

Maxivision Dokkari 8€/kk

Kanavapaketti, joka tuo olohuoneeseesi ajankohtaiset uutiset maailmalta, tarinoita tosielämästä sekä parhaat dokumentit kaikilta eri tieteenaloilta.

Lue lisää

Maxivision Tieto 8€/kk

Kanavapaketin avulla pystyt seuramaan maailman johtavien uutiskanavien tarjontaa kotisohvaltasi. Ole aina ajan hermolla!

Lue lisää

Maxivision Sverige 12,90€/kk

Tarjoaa katsottavaa koko perheelle ruotsiksi. Ohjelmistosta löytyy jokaiselle jotakin: uutisia, asiaohjelmia, sarjoja, viihdettä sekä lastenohjelmia.

Lue lisää

Maxivision Viihde 8€/kk

Laadukas paketti, jolla saat lastenohjelmat, asiaohjelmat kuin dokumentit sekä musiikin ja kulttuurin. Värikäs viihdepaketti, joka sopii kaikille!

Lue lisää

Maxivision Sportti 8€/kk

Paketti täynnä urheilupainotteisia kanavia, joiden tarjonnassa on monipuolisesti niin joukkue- kuin yksilölajeja, extreme-urheilua sekä paljon muuta!

Lue lisää

Yksittäiset kanavat

  • Brazzers TV (HD) aikuisviihdekanava 12,00 €/kk
  • TV 3 6,00 €/kk (ruotsinkielinen)
  • Taivas TV7 5,00 €/kk
  • Yksittäisiä kanavia 3€/kk: Animal Planet (HD), Boomerang, Cartoon Network, CNN, Discovery Science (HD), ETV, ID (Investigation Discovery) (HD) ja Rai Uno
  • Ruotsinkielisiä kanavia 3€/kk: SVT 1 (HD), SVT 2 (HD), Barnkanalen/SVT24, TV 4 (HD), TV 6 (HD) ja Kunskapskanalen