V series & film on sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketti sisältää 4 eri teemoihin keskittyvää elokuvakanavaa, joilta näet ensi-ilta elokuvien lisäksi myös eniten uusia ja palkittuja elokuvia Hollywoodista ja Pohjoismaista.  Paketissa on mukana myös Viasatin omat dokumenttikanavat, joilta näet laadukkaita ja palkittuja dokumentteja, sekä iki-ihanat Disneyn lastenkanavat.

V series & film -paketilla näet myös Elisa Viihde Viaplayn sisällöt, joihin lukeutuvat mm. kotimaiset Elisa Viihteen kotimaiset alkuperäissarjat, kansainväliset menestyssarjat, Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat sekä paljon katsottavaa lapsille.

V series & film kanavilla ja Viaplayssä katsottavissa muun muassa:

V series & film -pakettiin sisältyy:

  • V series & film -kanavat: V film premiere (HD), V film action (HD), V film family, V film hits, Boomerang, Cartoon Network, Disney Jr., Disney Channel, Viasat Explore (HD), Viasat History (HD), Viasat Nature, Nat Geo WILD  (HD) ja CNN
  • V series & film -videokirjasto (elokuvat katsottavissa 7 päivän ajan esityksestä)
  • Elisa Viihde Viaplay -tunnukset (3.12.2020 alkaen, kun Viaplay ja Elisa Viihde Aitio yhdistyvät Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluksi)