Tallennuspalvelu

  • Hinta 6,90€/kk
  • Tallennustila peräti 5000 tuntia
  • Tallenneaika 6 kuukautta
  • Aloita Alusta -ominaisuus
  • Tallenteet aina HD-laadulla
  • Tallenteet katsottavissa kaikissa saman asiakastilin digibokseissa ja mobiilipalvelussa.
  • Voit tallentaa Tallennuspalvelulla 17 Suomen vapaata TV-kanavaa sekä muutamaa lisäkanavaa, kun digiboksillesi on voimassa oleva tilaus tallennettavista kanavista*.

 

Tallennettavat TV -kanavat

*YLE TV1, YLE TV2, MTV3, Nelonen, YLE Teema&Fem, MTV Sub, LIV, TV5, Kutonen, JIM, STAR Channel, FRII, MTV Ava, HERO, TLC, National Geographic ja OnniTV. 

Tallennettavat lisäkanavat: Taivas TV7, TotoTV:n pääkanava, ruotsinkieliset TV3 ja TV6, kunhan sinulla on voimassa oleva tilaus kanavasta.

Tallennuspalvelu edellyttää voimassa olevaa tilausta tallennettavista kanavista. 17 tallennettavaa kanavaa (Suomen vapaat kanavat) löytyvät Maxivision TV -kanavapaketista 9,90€/kk, kuituliittymän TV-edusta ja Peruspalvelusta.

Tallentaminen

Teet ohjelmatallenteet TV:n ohjelmaoppaan kautta digibokseilta sekä mobiilisovelluksen avulla tabletilla ja puhelimella. Tallenteet näkyvät kaikissa samaan asiakastiliin liitetyissä digibokseissa ja mobiililaitteissa.  Lisäksi voit tehdä tallennussääntöjä Palvelukeskuksessa.  Aloita alusta -ominaisuuden avulla voit katsoa ohjelman ilman tallentamista ohjelman jo alettua.

Tallennus  Katsominen Säännöt Aloita Alusta 
Maxivision digiboksi  x x x
Palvelukeskus x x
Mobiilisovellus  x x x

 

 

Videokirjastot

Suurta osaa maksukanavista ei pysty tallentamaan sopimusteknisistä syistä, mutta osaan kanavapaketeista kuuluu Videokirjastot, joista voi katsoa ohjelmia jälkikäteen digiboksilta.

Catch-up -videokirjasto kuuluu MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde -tuottesiin (7 päivää)

V series & film -videokirjaston ja V sport -videokirjaston saat V premium -kanavapaketin mukana (Viihde 7 päivää, Urheilu 2 päivää)

Eurosport 1 ja Discovery Channel -videokirjastot kuuluvat Maxivision TV -kanavapakettiin (7 päivää)