Maxivision TV-viihdepalvelu toimii kaikkien operaattoreiden laajakaistaliittymissä, joiden nopeus on vähintään 2 Mbps. Parhaan kuvanlaadun takaamiseksi suosittelemme kuitenkin vähintään 8 Mbps yhteysnopeutta.

Kyllä, tarvitset Maxivision digiboksin ja Peruspalvelun (6€/kk) käyttääksesi Maxivision TV-palvelua.

Myynnissä on kaksi eri boksimallia: Maxivision digiboksi (VIP4302) ja uusi Maxivision WiFi -digiboksi (VIP5305). Uusi Maxivision WiFi -digiboksi on mahdollista yhdistää kotisi laajakaistaliittymään langattomasti wifi-yhteyttä hyödyntäen.

Ulkoisesti digiboksit ovat samannäköiset. Myyntipakkauksesta löydät boksin lisäksi kaiken tarvittavan: virtalähteen, Ethernet- ja HDMI-johdot sekä kaukosäätimen pattereineen.

Ei näy. Digiboksissa ei toistaiseksi ole Yle Areena -sovellusta, mutta siinä on valmiina YouTube ja SVT Play -sovellus.

Kyllä. Maxivision digiboksin voi maksaa seuraavilla maksutavoilla:

 • Lasku / osamaksu collector bank
 • MobilePay
 • Visa
 • MasterCard
 • American Express
 • Verkkopankkimaksu
  • OP Pankki
  • Nordea
  • Danske Bank
  • S-Pankki
  • Säästöpankki
  • POP Pankki
  • Aktia
  • Handelsbanken
  • Oma Säästöpankki
  • Ålandsbanken

Maxivision TV-viihdepalvelun kuva on HD-laatusta aina kun nettiyhteytesi vain sallii sen. Parhaan kuvanlaadun takaamiseksi suosittelemme vähintään 8 Mbps yhteysnopeutta.

Voit tehdä tallenteita älypuhelimella ja tabletilla Maxivision Viihde -mobiilisovelluksen kautta, kun sinulla on voimassa oleva tilaus Tallennuspalvelusta 6€/kk.

Mobiilisovellus on ladattavissa veloituksetta Android- ja Apple -sovelluskaupoista ja Tallennuspalvelun hankit netin Palvelukeskuksen Kaupasta.

Maxivision Mobiilisovelluksen avulla voit seurata suoria lähetyksiä Yle 1, Yle 2, Yle Teema & Fem ja FOX kanavalta.

Tallennuspalvelulla (6€/kk) voit katsoa Peruspalvelun muita kanavia tallenteen kautta.

Lisäksi kaikkia C More ja V -kanavapakettien urheilukanavia pystyy katsomaan mobiilisovelluksen avulla, kunhan kanavapaketista on voimassa oleva tilaus.

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Verkkokaupan kautta ostetuilla Maxivision digibokseilla on 14 päivän palautusoikeus ja vuoden tuotetakuu.

Asiakaspalvelumme on auki maanantaista perjantaihin klo 9-16. Voit ottaa meihin yhteyttä sivuston chatin kautta, puhelimitse puh. (09) 3508 2670 tai sähköpostitse tuki(at)maxivision.fi.

Maxivision TV-viihdepalvelulla ei voi katsoa toistaiseksi 4K-lähetyksiä.

Maxivisionin C More -tuotteiden (TV-kanavat & ohjelmakirjastot) ja C Moren oman -suoratoistopalvelun (Cmore.fi & C More Suomi -applikaatiot) sisällöt ja katselutavat poikkeavat toisistaan jonkin verran. Poikkeavia sisältöjä voivat olla jotkut kotimaiset sarjat ja elokuvat, osa lastenohjelmista (SF Kids) ja jotkut MTV:n ilmaiskanavien kotimaisista ja ulkomaisista sarjoista. Kyseiset ohjelmat eivät tällä hetkellä näy ohjelmakirjastoissa.

V sport, series & film -kanavapaketteihin kuuluu sisältyy myös kanavapakettia vastaava Viaplayn tarjontaan:

 • V premium + Viaplayn urheilu ja viihdesisällöt
 • V sport + Viaplayn urheilusisällöt
 • V series & film + Viaplayn viihdesisällöt
 • V sport jääkiekko + Viaplayn jääkiekkosisällöt
 • V sport jalkapallo + Viaplayn jalkapallosisällöt
 • V sport golf + Viaplayn golfsisällöt

Otat Viaplayn käyttöösi netin Palvelukeskuksen Kaupasta, kohdasta Tilatut kanavat.

Viapalayn sisällöt katsot tietokoneellasi suoraan Viaplay.fi -suoratoistopalvelusta tai tabletilta ja puhelimelta Viaplay -sovelluksen avulla.

Maxivision Peruspalvelun (6€/kk) 18 HD-kanavaa voi katsoa digiboksin kautta kaikkialla Suomessa ja EU-maissa. Lisäksi Maxivision Mobiilisovelluksen avulla voit seurata suoria lähetyksiä Yle 1, Yle 2, Yle Teema & Fem ja FOX kanavalta.

Tallennuspalvelun (6€/kk) tallenteet ovat käytössä myös Euroopan ulkopuolelle suuntautuvien lomamatkojen aikana.

Voit viedä Maxivision digiboksin myös mökillesi. Huomaathan kuitenkin, että TV-viihdepalvelu on riippuvainen Internet-yhteyden toimivuudesta. Palvelu toimii kaikilla liittymätyypeillä, joiden nopeus on vähintään 2 Mbps, mutta parhaan kuvanlaadun takaamiseksi suosittelemme vähintään 8 Mbps yhteysnopeutta.

Jos olet Netplazan kuituverkkoasiakkaamme TV-viihdepalvelun käyttö on mahdollista vain Netplazan asiakasverkkojen IP-osoitteista. Jos haluat käyttää TV-viihdepalvelua myös muissa verkoissa tai liitymissä, voit hankkia Maxivisionin normaalin liittymäriippumattoman Peruspalvelun (6€/kk), jota voi käyttää kaikkialla Suomessa ja EU-maissa.

Asiakaspalvelumme on auki maanantaista perjantaihin klo 9-16. Voit ottaa meihin yhteyttä sivuston chatin kautta, puhelimitse puh. (09) 3508 2670 tai sähköpostitse tuki(at)maxivision.fi.

Jos sinulla on jo digiboksi jota olet käyttänyt Watsonin tai mun palveluntarjoajan palvelussa, voit ohjelmoida siihen maksutta Maxivisionin ohjelmiston. Maxivision tukee seuraavia laitemalleja: Arris (Motorola) VIP4302, VIP1853, VIP2853, VIP1113, VIP1113m, VIP1003 ja VIP1103*. Boksisi mallin ja muut tarvittavat tiedot näet laitteen pohjassa olevasta arvokilvestä.

* Telian bokseihin ei ole mahdollista ohjelmoida Maxivisionin ohjelmistoa.

Lue lisää

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelumme on auki maanantaista perjantaihin klo 9-16. Voit ottaa meihin yhteyttä sivuston chatin kautta, puhelimitse puh. (09) 3508 2670 tai sähköpostitse tuki(at)maxivision.fi.

Maxivision TV-viihdepalvelussa ei ole toistaiseksi Chromecast tukea.

Tarjoamme Telia Liigapassin hintaan 27,90 €/kk, jolla näet suorana kaikkien joukkueiden kaikki pelit sekä uudistuvat oheisohjelmat. Voit tilata kaikki kanavapaketit ja yksittäiset kanavat netin Palvelukeskuksen Kauppa -osiosta.

Lue lisää Palvelukeskuksessa