Julkinen esittäminen 

On yrityksesi sitten ravintola, baari, kerho tai muu yritystila välität kanavat yritystilasi televisioon digiboksilla nettiyhteyttä käyttäen, helposti ja vaivattomasti. Maxivisionin Yrityksen Peruspalvelulla näytät Suomen vapaita kanavia (14 kpl) sekä valitset lisäksi haluamasi kanavapaketit. Tilattavissa huippu-urheilua kuten Formula 1-kisat suomeksi selostettuna,  jalkapallon Valioliigaa ja Mestarien Liigaa, NHL- ja Liiga -jääkiekkoa, yleisurheilua, raveja, hiihtoja ja uutiskanavia.

Yrityksen Peruspalvelun TV-kanavat:  YLE TV1, YLE TV2, MTV3, Nelonen, YLE TEEMA & FEM, MTV Sub, LIV, TV5, Kutonen, JIM, STAR Channel, Frii, MTV Ava, Hero. Kanavapaketit:  V sport Total,  V sport golf, MTV Urheilu Julkiseen tilaan, Eurosport -kanavat sekä TotoTV. Uutiskanavat CNN, CNBC ja Al Jazeera.

Taloyhtiöiden IPTV-palvelulla TV-kanavat huoneistoihin

Taloyhtiöille Maxivision IPTV-palvelu on huoleton ratkaisu. Taloyhtiön katolle ei enää ole tarvetta asentaa antenneja eikä teknisiin tiloihin tarvita lisälaitteita. Taloyhtiön huoneistot ja asukkaat saavat aina saman kanavatarjonnan valtakunnallisesti eikä taajuusmuutoksia tai kanavahakuja tarvitse enää tehdä. Taloyhtiö säästääkin laite-, tila-, huolto- ja sähkökuluissa kun TV-kanavat jaetaan HD-laadulla taloyhtiön nettiliittymän ja digiboksin kautta huoneistoihin. Asukkaat hankkivat halutessaan lisäpalveluita vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan Maxivisionin verkkokaupasta tai asiakaspalvelusta. Digiboksien tilaukset ja toimitukset on joustavasti sovittavissa joko yhteistilauksena taloyhtiölle tai suoraan asukkaille.

Taloyhtiösopimuksista ja hinnoittelusta lisätietoa: johanna(at)maxivision.fi

Taloyhtiöiden IPTV-palvelun tuotevalikoima 

  • Maxivision Taloyhtiö IPTV-palvelu sisältää Peruspalvelun 17 HD-kanavaa, Ylen alueuutiskanavat, Kuukauden kanava sekä bonus-kanavat Eurosport1 ja Discovery Channel.
  • Valikoimassa wifi- tai langallinen ArrisVIP -digiboksi.
  • Lisäpalveluna hankittavissa kanavapaketeissa suositut V premium, MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu, Maxivision Sverige, TotoTV ja paljon muutakin. Lisäksi yksittäiskanavia.
  • Tallennuspalvelu 6,90€/kk. Tallennettavissa 17 kanavaa sekä kätevä Aloita alusta-toiminto.
  • Mobiilipalvelu sisältyy veloituksetta mobiililaitteille. Tallennuspalvelulla käyttää mobiilipalvelua tehden tallenteita ja katsoen 17 kanavan tallenteet heti tallentamisen alettua.
  • Lisäksi Videokirjastoja digiboksilla valittuihin kanavapaketteihin sekä  kanaviin.
  • Viaplay ja MTV Katsomo+ suoratoistoetu kanavapakettien ostajille!