V premium ENSIMMÄINEN KUUKAUSI -50%

Ensimmäisen kuukausi hintaan 19,95€, jonka jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla 39,95€/kk. Tarjous on voimassa 31.5.2021 asti.

V premium -kanavapaketissa näet maailman parhaat jalkapallo- ja jääkiekkoliigat, kuten Valioliiga, Bundesliiga, Ligue 1, UEFA Nations League, NHL, KHL ja monet muut. Lisäksi amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga ja golfia. Viihteen ystäville löytyy elokuvakanavat sekä dokumentteja esittävät Viasatin dokumenttikanavat. Lisäksi myös iki-ihanat Disneyn lastenkanavat.

Asiakasetuna saat Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun, jonka kautta voit seurata urheilu- ja viihdesisältöjä Viaplay -sovelluksella mobiililaitteilla tai älytelevisiolla tilauksesi keston ajan. Sisältöihin lukeutuvat esimerkiksi kotimaisia Elisa Viihteen alkuperäissarjoja sekä Viaplayn pohjoismaisia alkuperäissarjoja.

Kirjaudu Palvelukeskukseen omilla tunnuksillasi, niin löydät kampanjatuotteen Kaupasta V -kanavapaketit kohdasta nimiellä V premium ENSIMMÄINEN KUUKAUSI -50%.

V sport ENSIMMÄINEN KUUKAUSI -50%

Ensimmäisen kuukausi hintaan 17,45€, jonka jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla 34,95€/kk. Tarjous on voimassa 31.5.2021 asti.

V sport -paketilla saat huippu-urheilua kuten jalkapallon Valioliiga, Bundesliiga, FA Cup, Englannin Championship ja Liigacup, UEFA Nations League, sekä jääkiekon NHL ja KHL. Lisäksi myös amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga, golfia ja moottoriurheilua.

Asiakasetuna saat Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun, jonka kautta voit seurata urheilusisältöjä Viaplay -sovelluksella mobiililaitteilla tai älytelevisiolla tilauksesi keston ajan.

Kirjaudu Palvelukeskukseen omilla tunnuksillasi, niin löydät kampanjatuotteen Kaupasta V -kanavapaketit kohdasta nimiellä V sport ENSIMMÄINEN KUUKAUSI -50%.

Formula-kausi 2021

UUSI C More Total+ –kanavapaketti tarjoushintaan 39,95€/kk jatkuviin laskutustilauksiin 30.4.2021 asti

C More Total+ on uusi kanavapaketti, jossa on samassa paketissa C More -viihdesisällöt, Telia Liigapassi ja C More Sport -urheilusisällöt. Kaupan päälle saat vastaavat C More -suoratoistopalvelun sisällöt kanavapakettitilauksesi ajaksi.

Tilaa C More Total+ -kanavapaketti toistaiseksi voimassaolevana jatkuvana laskutustilauksena huhtikuun loppuun mennessä, niin saat sen tarjoushintaan 39,95€/kk (normaalisti 44,95€/kk). Tarjoushinta säilyy sinulla niin kauan kuin tilauksesi on voimassa. Tilaa C More Total+ -kanavapaketti tarjoushintaan kirjautumalla asiakastunnuksillasi Palvelukeskukseen osoitteessa oma.maxivision.fi. Kanavapaketin löydät Palvelukeskuksen Kaupasta C More -kanavapaketit välilehdeltä, nimellä C More Total+ JATKUVA TILAUS. Tilaus on toistaiseksi voimassaoleva jatkuva laskutustilaus.

Tarjous on voimassa 30.4.2021 asti. Maxivision pidättää oikeuden kanavapaketin sisältö- ja  hintamuutoksiin.

C More Sport & V sport kampanjatarjous 54,90€/kk

Näe yhdellä tilauksella laaja valikoima eri urheilulajeja ja huippuliigoja. C More Sport ja V sport erikseen tilattuina 64,90€/kk, eli nyt säästät 10€ kuukaudessa!

Kanavapaketilla näet mm. Formula 1 -kauden, jalkapallon Mestarien liigan, Valioliigan ja muita Euroopan huippu jalkapalloliigoja, Golfin PGA Tourin, tenniksen ATP-turnaukset, moottoriurheilua, jääkiekon NHL:n, KHL:n, CHL:n, MM-kisat ja paljon muuta. Lisäksi saat Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun, jonka kautta voit seurata V sport -paketin urheilusisältöjä Viaplay -sovelluksella. Kun tilaat kanavapaketin toistaiseksi voimassaolevana jatkuvana laskutustuotteena saat kaupan päälle C More -suoratoistopalvelun urheilusisällöt kanavapaketin voimassaoloajaksi.

Tilaa C More Sport & V sport, kirjautumalla asiakastunnuksillasi Palvelukeskukseen, Kaupasta osoitteessa oma.maxivision.fi.  Tarjous on voimassa 30.4.2021 asti. Maxivision pidättää oikeuden kanavapaketin sisältö- ja  hintamuutoksiin.