Myynnissä on kaksi eri boksimallia: Maxivision digiboksi (Arris VIP4302) ja uusi Maxivision WiFi -digiboksi (Arris VIP5305). Uusi Maxivision WiFi -digiboksi on mahdollista yhdistää kotisi nettiliittymään langattomasti wifi-yhteyttä hyödyntäen. Ulkoisesti digiboksit ovat samannäköiset. Laitteissa on vain muutamia pieniä eroja teknisten tietojen osalta.

Digiboksille voit hankkia Peruspalvelun 18 HD-kanavaa sekä lisäksi haluamasi lisäkanavat, kanavapaketit ja Tallennuspalvelun vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan, ilman sitovia määräaikoja. Peruspalvelu on edellytys digiboksin toiminnalle, ja se on aina digiboksikohtainen. Lisäksi digiboksissa on valmiina YouTube ja SVT Play -sovellukset, joiden avulla rikastat television katselukokemustasi.

Tutustu tarjoukseen!

Digiboksi:

 • Digiboksin mukana toimitetaan kaikki mitä tarvitset: kaukosäädin, HDMI-johto, Ethernet-johto, kaukosäätimen
  paristot ja Maxivision digiboksin virtalähde.
 • Digiboksi edellyttää voimassaolevaa tilausta Maxivision Peruspalvelusta, joka on digiboksikohtainen.
 • Maxivisionin TV-viihdepalvelu on riippuvainen nettiyhteyden toimivuudesta. Palvelu toimii kaikilla
  liittymätyypeillä, joiden nopeus on vähintään 2 Mbps. Parhaan kuvanlaadun takaamiseksi
  suosittelemme vähintään 8 Mbps yhteysnopeutta.
 • Verkkokaupamme kautta ostetuilla Maxivision digibokseilla on 14 päivän palautusoikeus ja vuoden
  tuotetakuu.

Tekniset tiedot


Maxivision digiboksin käyttöönotto ja asennusohje:

Seuraamalla alla olevaa ohjetta voit asentaa digiboksin ja aloittaa Maxivision TV-viihdepalvelujen käyttämisen. Asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 9-16, jos tarvitset apua asennukseen. Voit ottaa meihin yhteyttä sivuston chatin kautta, puhelimitse puh. (09) 3508 2670 tai sähköpostitse tuki@maxivision.fi.

Digiboksin rekisteröinti:

Maxivision digiboksi pitää olla rekisteröity ennen TV-viihdepalvelun ja digiboksin käyttöönottoa.

 1. Mikäli olet ostanut digiboksin verkkokaupastamme, rekisteröinti on suoritettu tilaamisen yhteydessä ja voit jatkaa suoraan kohtaan Digiboksin asennus
 2. Mikäli olet ostanut digiboksin jälleenmyyjältä, rekisteröi digiboksi verkkosivuillamme oma.maxivision.fi /customers/register. Rekisteröimistä varten tarvitset digiboksin MAC-osoitteen ja sarjanumeron, jotka löytyvät digiboksin pohjassa olevasta valkoisesta tarrasta. Huomaathan, että WiFi -digiboksin pohjassa on kaksi MAC-osoitetta! Käytä rekisteröinnissä WiFi MAC-osoitetta.

Digiboksin asennus:

 1. Liitä digiboksi televisioosi liittämällä HDMI-johto digiboksista televisiossa olevaan HDMI-liitäntäaukkoon
 2. Liitä digiboksin virtajohto virtapistokkeeseen.
 3. Liitä digiboksi kotisi nettiliittymään liittämällä Ethernet-johto digiboksista laajakaistaliittymä boksiisi (modeemi/ADSL-boksi). Mikäli sinulla on WiFi -digiboksi, voit käyttää langatonta nettiyhteyttä Ethernet-johdon sijasta.
 4. Käynnistä televisio ja valitse oikea HDMI-kanava televisiosi kaukosäätimellä ja käynnistä digiboksi Maxivisionin kaukosäätimellä. Digiboksin etupaneeliin syttyy vihreä valo.
 5. Asennus on valmis ja voit aloittaa Maxivision TV-viihdepalvelun ja hankkimiesi TV-kanavien katsomisen käyttämällä Maxivisionin kaukosäädintä. Katso seuraavalta aukeamalta kaukosäätimen ohjeet. Televisiosi toimii edelleen television kaukosäätimellä.

WiFi-digiboksin asennus:

Maxivision WiFi -digiboksi voidaan kytkeä kodin nettiliittymään langattomasti ilman Ethernet-johtoa. Digiboksin etuosaan syttyy vihreä valo, kun käytät Ethernet-johtoa ja sininen valo kun boksi on kytketty langattomalla laajakaistayhteydellä.

 1. Kytke WiFi -digiboksin HDMI- ja virtajohto ja käynnistä televisiosi. (Katso Digiboksin asennus -ohje.)
 2. WiFi-yhteyden hallintavalikko avautuu televisiosi kuvaruudulle. (Tässä voi kestää muutama minuutti.)
 3. Yhdistä WiFi -digiboksi laajakaistaliittymääsi WPS-toiminnolla ta manuaalisesti.
  • WPS-toiminnolla valitsemalla TV-ruudulta ”Automatic WiFi”
  • Manuaalisesti valitsemalla TV-ruudulta ”Manual WiFi”. Valitse ”Search for networks” ja valitse listalta laajakaistaliittymäsi. Syötä WiFi-verkon salasanasi ja valitse lopuksi ”Done”.
 4. Nyt olet asentanut WiFi -digiboksin ja voit aloittaa TV-palvelujen ja hankkimiesi TV-kanavien katsomisen.