HALUATKO KOTIISI TV-KANAVAT HD-LAADULLA JA JOUSTAVAT TV-PALVELUT?

Maxivision digiboksilla ja Peruspalvelu -kanavapaketilla katsot HD-laadulla Suomen vapaita kanavia sekä hankit  joustavasti lisäkanavia ja kanavapaketteja kuten C More, Telia Liigapassi tai V -kanavapaketteja vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan. Voit lisäksi käyttää monipuolisia TV-palveluita kuten Tallennuspalvelua (6€/kk) ja Mobiilipalvelua,joka sisältyy Peruspalvelu -kanavapakettiin.

Tilaa Maxivision digiboksi ja Peruspalvelu -kanavapaketti niin pääset nauttimaan viihteestä helposti kotisi nettiliittymän kautta.

Tilaa digiboksi!

TILAA DIGIBOKSI!

Digiboksilla (159€/179€) ja Peruspalvelu -kanavapaketilla (6€/kk) katsot TV-viihdettä televisiostasi kotisi nettiliittymällä! Voit hankkia niin monta digiboksia kuin tarvitset – vaikka kotisi yläkertaan, alakertaan, mökille. Huippuetuina saat Peruspalvelu -kanavapaketin kuukaudeksi veloituksetta, jonka jälkeen sen hinta on 6€/kk. Peruspalvelu -kanavapakettiin kuuluu 18 HD-kanavaa, Mobiilipalvelu sekä asiakasetuna bonus-kanavat Eurosport 1 ja Discovery Channel.

Lisäksi voit hankkia lisäkanavia, kanavapaketteja sekä Tallennuspalvelun (6€/kk). Kampanjaetuna saat kuukauden kokeilujakson Tallennuspalvelulle.

KÄTEVÄT TV-PALVELUT HELPOTTAVAT ARKEASI

Maxivision TV-palvelu sisältää TV-viihteen lisäksi myös näppäriä TV-palveluita. Tallennuspalvelulla tallennat suosikkiohjelmiasi ja Mobiilipalvelulla tallennat ja katsot ohjelmiasi sekä käytät kätevästi TV-ohjelmaopasta. Mobiilipalvelu sisältyy Peruspalveluun, ja mobiilisovelluksen saat ladattua ilmaiseksi sovelluskaupasta.

Lue lisää Mobiilipalvelusta

ASIAKASPALVELU AUTTAA

Asiakaspalvelumme auttaa sinua arkisin ma-pe 9-16 puhelimitse, chatissa sekä sähköpostitse tuki(at)maxivision.fi.

Netin Palvelukeskuksesta ja verkkosivuiltamme löydät usein kysytyt kysymykset -osion, josta saat vastauksia yleisiin kysymyksiin.

MITEN PÄÄSEN ALKUUN?

Tarvitset kotiisi nettiliittymän, jonka jälkeen voit hankkia Maxivision TV -palvelun. Digiboksin hankit kertamaksulla, jonka lisäksi maksat Peruspalvelu -kanavapaketista 6€/kk. Toimitamme digiboksin kotiisi ilman toimitusmaksua. Näin pääset heti nauttimaan Peruspalvelun kanavista. Saat myös käyttöön asiakasetusi, kuten Peruspalvelun bonuskanavat ja mobiilipalvelun. Mobiilipalvelu kuuluu Peruspalvelu -kanavapakettiin ja mobiilisovelluksen saat ladattua ilmaiseksi Android ja iOS- sovelluskaupoista. Lisäksi voit tilata nettisivujen kautta Kaupasta Tallennuspalvelun 6€/kk, lisäkanavia sekä kanavapaketteja.