Mobiilipalvelulla katsot ohjelmia Euroopan alueella ja tallenteita myös Euroopan ulkopuolella. Voit katsoa suoria lähetyksiä Yle:n kanavilta, FOX -kanavalta sekä C Moren ja V -kanavapakettien kaikilta urheilukanavilta, kunhan sinulla on voimassa oleva tilaus kyseisestä kanavapaketista. Muita Peruspalvelu -kanavapaketin kanavia pystyt katsomaan Tallennuspalvelun kautta tallentamalla ohjelmat. Tallenteita tehdäksesi tarvitset voimassaolevan tilauksen Tallennuspalvelusta (6€/kk).

Mobiilipalvelu sisältää kaksi samanaikasta katseluoikeutta kaikille mobiilipalvelussa katsottaville sisällöille, eli samaa lähetystä voi katsella samanaikaisesti digiboksin lisäksi kahdella mobiililaitteella.

Mobiilipalvelu pitää sisällään:

  • Ohjelmaopas– Selaa TV-ohjelmaopasta ja aloita TV-lähetysten katselu. Käytössäsi on ohjelmaopas kaikille Peruspalvelu -paketin kanaville sekä tilatuille lisäkanaville. Voit myös tehdä tallennuksia.
  • Videot – Täältä löydät V sport -kanavapakettiin sisältyvän videokirjaston, kunhan sinulla on voimassaoleva tilaus kyseisestä kanavapaketista.
  • Tallenteet – Täältä löydät tekemäsi tallenteet sekä ajastamasi tallennukset. Voit katsoa ja poistaa tallenteita.
  • Uutiset – Lue uusimmat tiedotteet ja uutiset Maxivisionilta.
  • Asetukset – Asetuksissa näet sovellusversion sekä voit kirjautua ulos sovelluksesta.

 

Tekniset tiedot:

  • Mobiilisovellus toimii Android (versio 4.1 ylöspäin) ja iOS (versio 9.0 ylöspäin) päätelaitteilla.
  • Mobiilisovellus toimii sekä WLAN että, 3G/4G yhteyksillä. Suosittelemme kiinteähintaista
    dataliittymää suurten tiedonsiirtokustannusten välttämiseksi. Käytämme ns. adaptiivista signaalin jakelutekniikkaa, joka mukautuu asiakkaan parhaan mahdollisen saatavilla olevan laajakaistan yhteysnopeuden mukaan.
  • Voit tallentaa kaikkia Peruspalvelun kanavia, kunhan sinulla on voimassaoleva tilaus Tallennuspalvelusta (6€/kk).

Lataa Mobiilisovellus:

Mobiilisovellus on ladattavissa veloituksetta Android- ja Apple -sovelluskaupoista puhelimelle ja tabletille. Mobiilisovellukseen kirjaudut Maxivision -käyttäjätunnuksillasi, ja pääset käyttämään Mobiilipalvelua.