Maxisat

Maxisat on suomalainen konserni, jolla on yli 20 vuoden kokemus TV-toimialalta. Palvelemme kuluttajia ja yritysasiakkaita kahdessa eri liiketoimintayksikössä TV- viihdepalveluiden ja yrityksille tarjottavien IPTV- ja streaming videoratkaisujen edelläkävijänä.

Missiomme on helpottaa kuluttaja-asiakkaidemme jokapäiväistä TV:n katselua ja tuottaa korkealaatuisia TV- palveluja, joita on helppo käyttää – eri päätelaitteilla, missä ja milloin tahansa.

Nopeasti muuttuvat teknologiat, jakelutavat ja uudet toimintaympäristöt vaativat jatkuvaa kehittämistä ja mukautumista muutoksiin. Tämä sopii meidän yrityskulttuuriimme. Tavoittelemme Suomen liiketoimintojen lisäksi myös vahvaa kansainvälistä kasvua.

Maxivision

Maxivision on IPTV-operaattori, joka välittää laadukkaita TV-palveluita ja TV-viihdettä Internetin kautta kaikkialle Suomeen niin kuluttajille kuin yrityksille. Digiboksin kautta saatavilla oleva huippulaatuinen TV-viihdepalvelu on vaihtoehto nykyisen antenni- tai kaapelitelevision korvaajaksi. Laaja kanavatarjonta, edistykselliset tallennuspalvelut ja kirkas HD-kuvanlaatu tekevät Maxivisionin TV-viihdepalvelusta vaihtoehdon jokaiseen kotiin.

Maxivisionin TV-viihdepalvelu on kuluttajien saatavissa kaikkiin kodin nettiliittymiin – operaattorista riippumatta. Toimimme myös monien kuituverkkojen kumppanina toimittaen HD-laatuisesti Suomen vapaat kanavat sekä TV-palvelut. Toimitamme myös TV-palveluita ja TV-sisällöt taloyhtiöihin sekä julkisiin tiloihin kuten ravintoloihin ja hotelleihin.

Maxicaster

Maxicaster toimittaa IPTV, OTT, streaming, video ja verkkotallennuksen teknologiaratkaisuja yrityksille pilvipalveluna. Autamme yrityksiä, operaattoreita, ohjelmayhtiöitä ja sisällöntuottajia toteuttamaan Internetin yli TV- ja videosisältöjen jakelun end-to-end ratkaisuna nopeasti ja kustannustehokkaasti – ilman suuria alkuinvestointeja.

Palvelumme sisältävät tarvittavat vastaanotto-, transkoodaus- sekä tallennus- ja jakeluratkaisut kaikille päätelaitteille – missä päin maailmaa tahansa.