Maxisat Group

Maxisat Group on suomalainen TV- palveluja ja niiden jakeluratkaisuja tarjoava konserni, jolla on yli 35 vuoden kokemus alalta. Konserni toimii kahdessa eri liiketoimintayksikössä.

Maxivision on Suomessa toimiva TV- operaattori, joka on erikoistunut kuluttajille tarjottaviin TV- viihdepalveluihin ja taloyhtiöiden/yritysten TV- jakeluratkaisuihin.

Maxicaster on kansainvälistyvä teknologia-alustoja tarjoava yksikkö, jonka palveluina ovat streaming- ja IPTV/OTT- palvelut yrityksille, operaattoreille ja laivoille.

Maxivision

Maxivision on IPTV-operaattori, joka välittää laadukkaita TV-palveluita ja TV-viihdettä Internetin kautta kaikkialle Suomeen niin kuluttajille kuin yrityksille. Digiboksin kautta saatavilla oleva huippulaatuinen TV-viihdepalvelu on vaihtoehto nykyisen antenni- tai kaapelitelevision korvaajaksi. Laaja kanavatarjonta, edistykselliset tallennuspalvelut ja kirkas HD-kuvanlaatu tekevät Maxivisionin TV-viihdepalvelusta vaihtoehdon jokaiseen kotiin.

Maxivisionin TV-viihdepalvelu on kuluttajien saatavissa kaikkiin kodin nettiliittymiin – operaattorista riippumatta. Toimimme myös monien kuituverkkojen kumppanina toimittaen HD-laatuisesti Suomen vapaat kanavat sekä TV-palvelut. Toimitamme myös TV-palveluita ja TV-sisällöt taloyhtiöihin sekä julkisiin tiloihin kuten ravintoloihin ja hotelleihin.

Maxicaster

Maxicaster toimittaa IPTV, OTT, streaming, video ja verkkotallennuksen teknologiaratkaisuja yrityksille pilvipalveluna. Autamme yrityksiä, operaattoreita, ohjelmayhtiöitä ja sisällöntuottajia toteuttamaan Internetin yli TV- ja videosisältöjen jakelun end-to-end ratkaisuna nopeasti ja kustannustehokkaasti – ilman suuria alkuinvestointeja.

Palvelumme sisältävät tarvittavat vastaanotto-, transkoodaus- sekä tallennus- ja jakeluratkaisut kaikille päätelaitteille – missä päin maailmaa tahansa.