Viaplay -suoratoistopalvelun käyttöönotto

1. Siirry Palvelukeskuksen etusivulle painamalla sivun oikeasta yläkulmasta löytyvää keltaista ”Kirjaudu” nappulaa.

2. Kirjaudu sisään Palvelukeskukseen.

3. Sisään kirjauduttuasi tulet automaattisesti Palvelukeskuksen KAUPPA -välilehdelle. Siirry ”Tilatut kanavat” välilehdelle.

4. Rullaa sivun alareunaan. Alhaalta löydät kohdan Viaplay, jossa on asiakasnumerosi, Viaplay tunnisteesi ja ”Ota Viaplay tunnukset käyttöön tästä” linkki, joka ohjaa sinut aktivoimaan tilaukseesi kuuluvan tunnuksen.

5. Valitse palveluntarjoajasi ja syötä tarvittavat tiedot. Syötä sähköpostiksi se osoite, mitä haluat käyttää kirjautuessasi Viaplay -suoratoistopalveluun.

Jos saat viestin, että sähköpostiosoitteesi on jo käytössä, johtuu se siitä että osoitteella on jo luotu käyttäjätili. Sen sijaan, että rekisteröisit itsesi uudelleen tulee sinun nyt kirjautua sisään viaplay.fi-sivulle sähköpostilla ja salasanalla, jotka valitsit tiliäsi luodessa.

Jos saat viestin, että asiakasnumerosi on jo käytössä, tarkoittaa se sitä että olet jo aktivoinut asiakkuutesi jollekin käyttäjätilille. Tällöin voit kirjautua sisään osoitteessa viaplay.fi. Klikkaamalla omaa nimeäsi oikeasta yläkulmasta ja menemällä Tilin yhteenvetoon, näet mitä kaikkea tilaukseesi sisältyy.

Mikäli olet vaihtanut palveluntarjoajaa ja haluat käyttää samaa sähköpostiosoitetta, tulee sinun ensin olla yhteydessä vanhaan palveluntarjoajaan ja varmistaa että olet lopettanut Viaplay-tilauksesi tai V-kanavapakettitilauksen heidän kauttaan. Kokeile sen jälkeen rekisteröidä tilisi uudelleen osoitteessa: signup.viaplay.fi. Varmista että käytät oikean palveluntarjoajan (eli Maxivisionin) tietoja. Mikäli sinulta puuttuu tietoja, voit tarkistaa ne Palvelukeskuksesta ”Tilatut kanavat” sivulta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

6. Syöttämäsi sähköpostiosoite toimii Viaplay -käyttäjätunnuksenasi. Tarkista, että sähköpostiosoitteesi on oikein, luo vielä salasana ja täytä tarvittavat tiedot. Aktivoi tilauksesi.

7. Valmista! Nyt voit katsoa Viaplay -suoratoistopalvelua tietokoneella suoraan selaimen kautta osoitteessa Viaplay.fi sekä älylaitteiltasi; tabletilta, älypuhelimelta tai älyTV:lta Viaplay -sovelluksen kautta. Viaplay -sovelluksen voit ladata älylaitteellesi sovelluskaupasta (App Store iOS-laitteille tai Google Play Kauppa Android-laitteille).

Jos tarvitset apua Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun käyttöönotossa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin klo 9-16 puhelimitse (09) 3508 2670 (pvm/mpm) tai sähköpostitse myynti(at)maxivision.fi. Apuja Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun käyttöön sekä useimmiten kysytyt kysymykset löydät:  https://help.viaplay.com/fi/