Viaplay -suoratoistopalvelun aktivointi Palvelukeskuksessa

1. Siirry Palvelukeskukseen etusivun ”Kirjaudu” nappulan kautta.

 

2. Kirjaudu Palvelukeskukseen Maxivision -tunnuksillasi. Jos sinulla ei ole tunnuksia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

3. Kirjauduttuasi päädyt Palvelukeskuksen KAUPPA -välilehdelle. Valitse ”Tilatut kanavat” välilehti.

 

4. Rullaa sivun alareunaan. Alhaalta löydät kohdan Viaplay, jossa on asiakasnumerosi, Viaplay -tunnisteesi ja linkki ”Ota Viaplay tunnukset käyttöön tästä”. Linkki ohjaa sinut aktivoimaan tilaukseesi kuuluvan suoratoiston. Klikkaa linkkiä ja seuraa ohjeistusta.

5. ”Aktivoi Viaplay” -näkymässä palveluntarjoana näkyy Maxivision sekä tarvittava asiakasnumero ja Viaplay -tunniste.  Mikäli tämä ei ole tapahtunut automaattisesti syötä tiedot käsin sekä lisäksi syötä sähköpostiosoitteesi.

Ohessa muutama vinkki mahdollisiin ongelmatilanteisiin:

Jos saat viestin, että sähköpostiosoitteesi on jo käytössä, johtuu se siitä että osoitteella on jo luotu käyttäjätili. Sen sijaan, että rekisteröisit itsesi uudelleen tulee sinun nyt kirjautua sisään viaplay.fi-sivulle sähköpostilla ja salasanalla, jotka valitsit tiliäsi luodessa.

Jos saat viestin, että asiakasnumerosi on jo käytössä, tarkoittaa se sitä että olet jo aktivoinut asiakkuutesi jollekin käyttäjätilille. Tällöin voit kirjautua sisään osoitteessa viaplay.fi. Klikkaamalla omaa nimeäsi oikeasta yläkulmasta ja menemällä Tilin yhteenvetoon, näet mitä kaikkea tilaukseesi sisältyy.

Mikäli olet vaihtanut palveluntarjoajaa ja haluat käyttää samaa sähköpostiosoitetta, tulee sinun ensin olla yhteydessä vanhaan palveluntarjoajaan ja varmistaa että olet lopettanut Viaplay-tilauksesi tai V-kanavapakettitilauksen heidän kauttaan. Kokeile sen jälkeen rekisteröidä tilisi uudelleen osoitteessa: signup.viaplay.fi. Varmista että käytät oikean palveluntarjoajan (eli Maxivisionin) tietoja. Mikäli sinulta puuttuu tietoja, voit tarkistaa ne Palvelukeskuksesta ”Tilatut kanavat” sivulta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

6. Seuraavaksi näet näkymän ”Luo Viaplay -tili”, joten mikäli sinulla ei tiliä vielä ole, luo se ohjeiden mukaisesti. Mikäli sinulla on Viaplay -tili klikkaa sivun alaosasta kohtaa ”Onko sinulla jo Viaplay-tili? Kirjaudu sisään täällä”.

 

”Kirjaudu sisään Viaplay-tilillesi” – näkymässä Viaplay -tilisi sähköpostiosoite toimii Viaplay -käyttäjätunnuksenasi. Tarkista, että sähköpostiosoitteesi on oikein, luo vielä salasana. Kirjaudu sisään ja aktivoi Viaplay -suoratoisto.

7. Valmista! Nyt voit katsoa Viaplay -suoratoistopalvelua tietokoneella osoitteessa Viaplay.fi sekä älylaitteiltasi; tabletilta, älypuhelimelta tai älyTV:lta Viaplay -sovelluksen kautta. Viaplay -sovelluksen voit ladata älylaitteellesi sovelluskaupasta (App Store iOS-laitteille tai Google Play Kauppa Android-laitteille).

Jos tarvitset apua Viaplay -suoratoistopalvelun käyttöönotossa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin klo 9-16 puhelimitse (09) 3508 2670 (pvm/mpm) tai sähköpostitse myynti(at)maxivision.fi. Apuja Viaplay -suoratoistopalvelun käyttöön sekä useimmiten kysytyt kysymykset löydät:  https://help.viaplay.com/fi/