Mini -kanavapaketti on erityisesti suunniteltu asiakkaille, joilla on käytössä kuituliittymän TV-etu tai Maxivisionin Peruspalvelu. Mini -kanavapaketilla saa laajennettua kanavavalikoimaa edullisesti. Huomioithan, että Maxivision TV -tilaus (9,90€/kk) sisältää jo Mini -kanavapaketin kanavat.

Maxivision Mini- kanavapaketilla katsot V sport + Suomi -kanavalta huikean määrän hiihtolajien maailmancup-kisoja sekä paljon muuta huippu-urheilua. Kanavat Viasatilta tuovat huippudokumentteja, luonto- ja tosi-tv -ohjelmia sekä Euronews -kanava pitää sinut ajan tasalla Euroopan tapahtumista ja uutisista.

Mini-kanavapaketin kanavia katsot digiboksilla sekä myös mobiililaitteellasi Mobiilipalvelun Maxivision -sovelluksen kautta. Lisäksi voit jälkikäteen katsoa digiboksin Videokirjastosta lähetyksiä V sport + Suomi ja Viasat -kanavien ohjelmista*.

Maxivision Mini -pakettiin sisältyy:

V sport+ Suomi (HD): talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti muutakin urheilua. Kanavalla nähdään maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancup-kisoja. Lisäksi valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä, amerikkalaisen jalkapallon NFL:stä. Keväästä 2022 alkaen kanavan ohjelmistossa on myös nähtävissä valikoituja Formula 1:n aika-ajoja, ennakkostudioita ja kohokohtia.

Viasat Explore (HD): seikkailunhaluisille dokumentteja nopeista autoista, extreme-lajeista, kalastuksesta ja sekä paljon kiinnostavia reality-ohjelmia.

Viasat History (HD): katsoo taaksepäin ajassa näyttäen dokumentteja historian suurista hetkistä.

Viasat Nature (HD): ohjelmista saat vastauksia sellaisiin eläin – ja luontokysymyksiin, joita et tullut edes ajatelleeksi kysyä. Mahtavia luontodokumentteja ja reality-ohjelmia. Viasat Nature -kanava ei sisällä suomenkielisiä tekstityksiä

Euronews (HD): tarjoaa Euroopan viimeisimmät uutiset ja tapahtumat. Pysy ajan tasalla mitä Euroopassa tapahtuu.

*Mini -kanavapaketin kanavia ei voi tallentaa, mutta niitä katsoo kätevästi digiboksin Videokirjaston kautta.  V sport + Suomi -kanavan lähetyksiä katsot kahden päivän ajan ensiesityksestä, sekä Viasat -kanavien ohjelmia seitsemän päivän ajan ensiesityksestä. Euronews -uutiskanavasta ei ole saatavilla Videokirjastoa.