Voita Bottaksen fanipaita ja lippis

Arvomme kaikkien tämän sivun kautta yhteystietonsa jättäneiden kesken yhden Bottaksen fanipaidan sekä lippiksen. Arvontaan voi osallistua 6.-19.3.2023. Lue arvonnan säännöt täältä.

Kiitos kaikille osallistumisesta! Arvonta on suoritettu ja tällä kertaa voitto meni Ouluun. Voittajalle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti.

Formula 1 -sarja on täällä taas!

Moottoriurheilun kuninkuusluokka Formula 1 on palannut talvitauolta. Kauden ohjelmassa on tiedossa 23 osakilpailua, ja viimeisen kerran pisteistä taistellaan marraskuun lopussa Abu Dhabissa. Peräti kolme GP:tä ajetaan Yhdysvalloissa, kun Las Vegas palaa 40 vuoden tauon jälkeen kisanäyttämöksi. Kahden edelliskauden maailmanmestari Max Verstappen lähtee kauteen suurimpana voittajasuosikkina, mutta toki suomalaisia kiinnostaa Valtteri Bottaksen menestys.

V premium -kanavapaketti

V premium -kanavapaketin kanavilta tulee Formula 1-kauden lisäksi roimasti muutakin huippu-urheilua ja viihdettä. V sport urheilukanavilla tiedossa on talvilajeja kuten maastohiihtoa, jääkiekon NHL-liiga, jalkapallon Valioliiga ja Bundesliiga sekä uutena lisänä moottoripyötäilyn MotoGP. Urheilun lisäksi näet viihdekanavilta uusimpia huippuelokuvia, kuten 007 No Time To  Die ja Uncharted.

Asiakasetuna saat suoratoistopalvelu Elisa Viihde Viaplayn, jolla pääset käsiksi vieläkin laajempaan tarjontaan urheilua ja urheiludokumentteja, kuiten  Versappen Lion Unleashed 2 ja Haaland The Big Decision, kotimaisia Elisa Viihteen sarjoja kuten Pohjolan laki ja Munkkivuori, kansainvälisiä menestyssarjoja kuten The Good Doctor sekä Viaplayn pohjoismaisia sarjoja ja elokuvia, jotka näkyvät vain suoratoistossa.