Yleisurheilun hallikausi käynnistyy perjantaina 29.1.2021

29/01/2021
Tiedotteet

Yleisurheilun hallikauden avauskisassa taistelevat Reetta Hurske, Nooralotta Neziri ja Kristiina Mäkelä

Maailman kovimmat yleisurheilijat aloittavat taistonsa, kun yleisurheilun hallikausi käynnistyy tänään perjantaina 29.1.2021 Saksan Karlsruhessa.

Karlsruhessa tulessa ovat suomalaiset pika-aiturit Reetta Hurkse ja Nooralotta Neziri sekä kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä. Hallikisat valmistavat urheilijoita kohti EM-hallikisoja, jotka kisataan Puolan Torunissa maaliskuun alussa, heti World Athletics Continental tourin jälkeen.

”Viime vuonna nähtiin, mihin maailman kärki kykenee poikkeusoloissa – kun titteleitä ei jaettu, fokus laitettiin tulostehtailuun ja sellaista hurjastelua nähtiinkin laajalla rintamalla aina maailman ennätystulosten muodossa! Rauhassa tehty työ kasvaa korkoa, ja osviittaa onkin saatu nyt hallikauden alkuun kahden halli-ME:n muodossa. Kenttälajit ovat 2020-luvulla olleet näissä talkoissa vahvalla edustuksella, mutta myös ratapuolella tulemme varmasti näkemään erittäin kovia tuloksia”, maalaa C Moren yleisurheilun asiantuntija Tommi Evilä tunnelmia kauden kynnyksellä.

”Mitalisaumat Torunin EM-halleissa eivät ole meikäläisittäin mitään utopiaa, vaikka loisto-onnistumisia se toki vaatii. Näkymät ja odotusarvo ovat suomalaisurheilijoilla jo hallikaudella kohdallaan. C Moressa siis seurataan myös potentiaalisten hallimitalistien matkaa, joten nyt kannattaa allokoida aikaa lajille nimeltä yleisurheilu!” Evilä jatkaa.

C Moren selostajina kuullaan suomalaisselostajien aatelia – mikrofonin ääressä ovat suositut Antero Mertaranta ja Mika Saukkonen. Yleisurheilun todellisina huippuasiantuntijoina on Tommi Evilän ja Mika Järvisen lisäksi Ringa Ropo.

MTV Uutiset Livessä (mtvuutiset.fi). Klo 19.30 alkavassa ennakkostudiossa Mertaranta ja Evilä käsittelevät kauden odotuksia, kisoja ja suomalaisurheilijoita.

Yleisurheilua pääset seuraamaan C More Sport -kanavapaketissa, josta lisäksi näet maailman kovimmat yleisurheilusarjat Timanttiliigan ja toki myös World Athletics Continental Tourin kaikki kultatason kisat.

World Athletics Indoor Tour C Moren Sport -kanavilla

29.1. klo 21.00 Halliyleisurheilua: Karlsruhe

Antero Mertaranta ja Tommi Evilä, C More Sport 1

9.2. klo 21.15 Halliyleisurheilua: Lievin

Mika Saukkonen ja Ringa Ropo, C More Sport 1

13.2. klo 23.00 Halliyleisurheilua: Boston

Mika Saukkonen ja Mika Järvinen, C More Sport 2

17.2. klo 19.00 Halliyleisurheilua: Torun

Mika Saukkonen ja Tommi Evilä, C More Sport 1

24.2. klo 19.00 Halliyleisurheilua: Madrid

Antero Mertaranta ja Ringa Ropo, C Moren kanavalla (ilmoitetaan myöh.)

 

Lähetysajat World Athletics Indoor Tourin tuoreimpien tietojen mukaisia.

Tarkastathan lähetysajat TV-ohjelmaoppaasta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lähde: C More