Viacom ja Maxivision yhteistyöhön – Paramount Network -kanava yhä useampiin kotitalouksiin

19/12/2019
Sisältötiedotteet

Viacom ja suomalainen IPTV-operaattori Maxivision aloittavat yhteistyön, jonka myötä TV-kanava Paramount Network tulee osaksi Maxivision-tilaajien kanavatarjontaa.

Maxivision on IPTV-pohjainen palvelu, joka sisältää kaikki vapaat suomalaiset peruskanavat HD-laadulla sekä mahdollisuuden tilata suosituimpia maksullisia lisäkanavia ja -palveluja. Nyt Maxivisionin Peruspalveluun on lisätty myös Paramount Network, joka tarjoaa viihdesisältöjä kaiken ikäisille perheistä nuoriin ja aikuisiin.

”Paramount Network on kattava viihdekanava, jonka tarjonta yltää huippuelokuvista Kevin Costnerin tähdittämän Yellowstonen kaltaisiin laatudraamoihin. Kanava näyttää myös suosittuja Music Televisionin sarjoja, Comedy Centralin Roasteja sekä Suomessa eksklusiivisesti esitettäviä sisältöjä kuten The Daily Show with Trevor Noah ja South Park. Olemme iloisia siitä, että laaja ohjelmatarjonta aukeaa nyt yhä useammalle suomalaiselle”,
kertoo Viacomin Pohjoismaiden kaupallinen johtaja Mikko Silvennoinen.

Paramount Network aloitti toimintansa Suomessa 1. lokakuuta ja on saatavilla kaikkien suurimpien operaattoreiden (DNA, Elisa ja Telia) maksuttomissa kaapelipaketeissa. Kanavalla nähdään kansainvälisten komedia- ja draamasisältöjen lisäksi muun muassa MTV suosikkisarjat Teen Mom, Catfish ja The Hills sekä livetapahtumia kuten Bellator MMA ja MTV EMA.

”Olemme erittäin iloisia yhteistyöstä Viacomin kanssa, ja uskomme asiakkaidemme ottavan uuden kanavan hyvin vastaan. Paramount Networkin lisääminen Maxivisionin koko Suomen kattavaan kanavatarjontaan tuo katsojille runsaasti uutta laatusisältöä,
HD-laadulla ja laajakaistayhteydestä riippumatta”, kertoo Maxivisionin toimitusjohtaja Tommi Blom.

Maxisat Groupiin kuuluva Maxivision on 35 vuotta toiminut, suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet paikallisen ja kansainvälisen TV-teknologian ja -palveluiden parissa. Maxivisionin IPTV-palvelu käynnistettiin vuonna 2002 yhtenä ensimmäisistä kaupallisista IPTV-palveluista Euroopassa.

Maxivision Peruspalveluun sisältyvät kanavat:

YLE 1 HD, YLE 2 HD, MTV3 HD, Nelonen HD, Hero HD, YLE Teema &Fem HD, FOX HD, Sub HD, Jim, Kutonen HD, TV5 HD, LIV HD, AVA HD, Frii HD, TLC HD, NatGeo HD, Harju & Pöntinen, AlfaTV HD, Eurosport HD, Discovery Channel HD ja Paramount Network HD.