V sport -kanavat uudistuvat 1.10.2021

23/09/2021
Sisältötiedotteet

V sport jääkiekko, V sport jalkapallo ja V sport urheilu -kanavat uudistuvat 1. lokakuuta, ja ovat jatkossa V sport 1 Suomi, V sport 2 Suomi ja V sport + Suomi. Myös Ruotsin V sport hockey -kanava uudistuu 1. marraskuuta ja on jatkossa V sport vinter.

Kokonaisuudessaan kanavien määrä pysyy samana. Nimimuutokset tehdään, jotta jatkossa kanavia voidaan hyödyntää entistä paremmin ja näyttää niillä laajempaa lajikattausta. V-kanavapakettien urheilutarjonta kasvaa vielä tänä syksynä FIS talvilajeilla ja Formula 1 näkyy V sport-kanavilla kaudesta 2022 alkaen.

Kanavien nimet vaihtuvat seuraavasti:

V sport jääkiekko –> V sport 1 Suomi
V sport jalkapallo –> V sport 2 Suomi
V sport urheilu –> V sport + Suomi
V sport hockey –> V sport vinter (muutos 1.11.2021 alkaen)

Uudistuvien kanavien kuvaukset:

V sport 1 Suomi
Maailman parhaan jääkiekkoliigan NHL:n ja keväästä 2022 alkaen Formula 1:sen pääkanava. Viikonloppuisin NHL-kiekkoa parhaaseen katseluaikaan, sekä suomalaiset studiolähetykset ennen mielenkiintoisimpia otteluita. Lisäksi myös runsas kattaus muuta urheilua, kuten otteluita eri jalkapalloliigoista, amerikkalaistajalkapalloa ja talvilajeja.

V sport 2 Suomi
Kanavalla esitetään eritoten jalkapalloa Euroopan parhaista liigoista, mutta myös muuta huippu-urheilua. Näe mielenkiintoisimmat ottelut mm. jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, UEFA Europa ja Conference Leaguesta. Ohjelmistoon kuuluvat lisäksi jääkiekon NHL, amerikkalaisen jalkapallon NFL, talvilajeja ja paljon muuta. Kiinnostavimmissa otteluissa myös ennakkostudiot.

V sport+ Suomi
V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdäänkin yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä, amerikkalaisenjalkapallon NFL:stä, sekä paljon muuta huippu-urheilua. Keväästä 2022 alkaen kanavan ohjelmistossa on myös Formula 1:n aika-ajoja, ennakkostudioita ja kohokohtia.

V sport vinter
Ruotsin V sport vinter on kanava talviurheilun ystäville. Kanavalla esitetään mm. alppihiihtoa sekä valikoituja kilpailuja monista muista FIS-talvilajeista. Lisäksi kanavalla nähdään maailman parhaan jääkiekkoliigan NHL:n otteluita.

V sport jääkiekko ja V sport jalkapallo-kanavapaketit poistuvat myynnistä

Kanavamuutoksista johtuen V sport jalkapallo ja V sport jääkiekko -paketit poistuvat myynnistä 1.10.2021 alkaen. Etukäteen ostetut ja maksetut tilaukset jatkuvat normaalisti tilauskauden päättymiseen saakka.

Tutustu kanavapaketteihin