Maxivisionin asiakkaille huippukanavia avoimessa katselussa!

03/12/2021
Sisältötiedotteet

Hiihtoa, dokumentteja ja uutisia! 

Maxivision avaa avoimeen katseluun 2.12.2021 – 10.1.2022  ajaksi asiakkailleen viisi huippukanavaa. Avoimessa katselussa ovat urheilukanava V sport + Suomi -kanava, jolla näkee roppakaupalla urheilua kuten maastohiihtoa, mäkihyppyä, yhdistettyä, alppihiihtoa ja muutakin urheilua kuten amerikkalaista jalkapalloa, koripalloa ja jalkapalloa. Lisäksi katsottavana kolme Viasat World -kanavaa sekä Euronews -kanava.

Muistathan, että avoin katselu on mahdollista vain Maxivisionin asiakkaille, joilla on digiboksilla voimassa tilaus Maxivision Peruspalvelu -kanavapaketista, tai Peruspalvelu on osa kuituliittymää Maxivisionin TV-etuna.

Avoimen katselun kanavat 2.12.2021-10.1.2022:

V sport + Suomi 

Laaja kattaus huippu-urheilua! V sport + Suomi -kanavalla näet talvilajeja kuten maastohiihtoa,mäkihyppyä, alppihiihtoa ja yhdistetyn Maailmancupin kisoja viikonloppuisin. Viaplay Talvi tuo kanaville suuren määrän mahtavia talvilajeja ja studio-lähetyksiä. Näet lisäksi jääkiekon valittuja NHL-pelejä, jalkapallon parhaimmistoa kuten MM-karsintoja, Valioliigaa, Bundesliigaa sekä lisäksi amerikkalaista NFL-jalkapalloa ja monia muita lajeja. Kanavapaikka: 56.

Viasat Nature

Todellinen koko perheen luontokanava, joka tarjoaa korkeatasoisia eläin- ja luontodokumentteja läheltä ja kaukaa. Kanava ei sisällä suomenkielisiä tekstejä. Esimerkkejä ohjelmista: Villihevosten kannoilla, David Attenborough ja Iso valliriutta, Kiinan pandat. Kanavapaikka: 63.

Viasat Explore

Mielenkiintoista katsottavaa seikkailunhaluisille. Näe dokumentteja nopeista autoista, extreme-urheilusta sekä monista uusista ja epätavallisista asioista ja ilmiöistä. Esimerkkejä ohjelmista: Hengenvaaralliinen jäämyrsky, Kova työ, kovat huvit, Thaimaa. Kanavapaikka: 62.

Viasat History 

Tutustu historiaan aina antiikista lähtien sekä nauti kulttuurista.  Kiehtovaa katsottavaa historiaohjelmien ja kulttuuridokumenttien ystäville! Esimerkkejä ohjelmista: Normandian maihinnousu, Mafiayhteys , Kuninkaat, kuningattaret ja mielipuolet: Hitlerin valtaistuinpeli. Kanavapaikka: 61.

Euronews 

Viimeisimmät uutiset Euroopasta; talousuutisia, politiikkaa ja paljon muuta. Jos haluat olla ajan tasalla mitä Euroopassa tapahtuu, on Euronews kanava juuri sinulle. Kanavapaikka 92.

Kanavat on avattu kaikille asiakkaille, joilla on voimassaoleva tilaus Peruspalvelu -kanavapaketista digiboksille tai Peruspalvelu on osana kuituliittymän TV-etua. Kanavat löytyvät ohjelmaoppaasta valmiina katselua varten. Kyseiset kanavat julkaistaan 10.1.2022 uutena maksullisena Mini-kanavapakettina, josta tiedotetaan lähiaikoina lisää. Maxivisionin asiakkaat voivat nauttia näistä kanavista veloituksetta 10.1.2022 asti.