Toukokuun kuukauden kanava

27/04/2023
Tiedotteet

Maxivisionin toukokuun kuukauden kanavana on V film hits, jolta löytyy huippuelokuvia moneen makuun. V film hits -kanava avataan Maxivisionin asiakkaille avoimeen katseluun ajalle 2.-31.5.2023. Toukokuun alussa kanavalta tulee mm. Quentin Tarantinon ohjaama Pulp Fiction sekä Once upon a time in Hollywood, lisäksi elokuva Capone, uusittu versio legendaarisesta Footloose -elokuvasta sekä ruotsalaisen Lasse Halströmin ohjaama Hilma. Ja toki paljon muitakin uusia ja vanhoja klassikoita tiedossa. Nyt on leffoja jokaiselle päivälle tiedossa.

Tulossa V film hits -kanavalla

Once upon a time in Hollywood 2.5. klo 21.00

Draamakomedia uransa ehtoopuolella olevasta näyttelijästä Rick Daltonista, joka yrittää uutta nousua Hollywoodissa vuonna 1969 ja päätyy tekemään spagettiwesternejä. Aisaparina Rickillä on sjaisnäyttelijä Cliff, joka on stunttien sijaan joutunut keskittymään juoksupojan hommiin.

Pääosissa: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Margaret Qualley, Kurt Russell. Ohjaaja: Quentin Tarantino

Footloose 3.5. klo 15.05

Ren McCormick muuttaa suurkaupungista pieneen kylään, jossa rock ja tanssiminen ovat kiellettyjä. Renin kapinahenki ravistelee kylän asukkaita.

Pääosissa: Kenny Wormald, Julianne Hough, Dennis Quaid, Andie MacDowell, Miles Teller

Hilma 5.5. klo 15.00

Perustuu Hilma af Klintin arvoitukselliseen elämään. Hänestä tuli vallankumouksellisen taiteensa kautta yksi lännen ensimmäisistä abstrakteista taiteilijoista ja feministinen esikuva.

Pääosissa: Lena Olin,Tom Wlaschiha,Tora Hallström, Lily Cole, Maeve Dermody. Ohjaaja: Lasse Hallström

Pulp Fiction 6.5. klo 22.55

Jules Winnfield ja Vincent Vega ovat palkkamurhaajia, jotka ovat hakemassa työnantajaltaan, mafiapomo Marsellus Wallacelta varastettua salkkua.

Pääosissa: Uma Thurman, John Travolta, Bruce Willis, Christopher Walken, Samuel L. Jackson. Ohjaaja: Quentin Tarantino

The First Wives Club 7.5. klo 11.00

Kolme varakasta newyorkilaista seurapiirikaunotarta perustaa ”First Wives Club” -yhdistyksen kostoksi, kun heidän toimitusjohtajamiehensä jättävät heidät nuorempien naisten takia.

Pääosissa: Goldie Hawn, Bette Midler, Diane Keaton, Maggie Smith, Sarah Jessica Parker

Capone 9.5. klo 23.00

Viettäessään viimeisiä vuosiaan perheensä ympäröimänä sekä FBI:n tarkkailtavana, yrittää dementoitunut Al Capone saada muistikuviinsa piilopaikan jonne hän kätki miljoonien dollarien omaisuutensa.

Pääosissa: Tom Hardy, Linda Cardellini, Matt Dillon, Al Sapienza, Kathrine Narducci

V film hits -kanava löytyy maksullisista kanavapaketeista: V series& film (12,95€/kk) sekä V premium (44,95€/kk).