Digiboksin rekisteröinti:

Maxivision digiboksi pitää olla rekisteröity ennen TV-viihdepalvelun ja digiboksin käyttöönottoa.

 1. Mikäli olet ostanut digiboksin verkkokaupastamme, rekisteröinti on suoritettu tilaamisen yhteydessä ja voit jatkaa suoraan kohtaan Digiboksin asennus
 2. Mikäli olet ostanut digiboksin jälleenmyyjältä, rekisteröi digiboksi täällä. Rekisteröimistä varten tarvitset digiboksin MAC-osoitteen ja sarjanumeron, jotka löytyvät digiboksin pohjassa olevasta valkoisesta tarrasta. Huomaathan, että WiFi -digiboksin pohjassa on kaksi MAC-osoitetta! Käytä rekisteröinnissä WiFi MAC-osoitetta.

Digiboksin asennus

 1. Liitä digiboksi televisioosi laittamalla HDMI-johto kiinni televisiossa olevaan HDMI-liitäntäaukkoon.
 2. Liitä digiboksin virtajohto virtapistokkeeseen.
 3. Liitä digiboksi kotisi nettiliittymään liittämällä Ethernet-johto digiboksista liittymäsi reitittimeen.
 4. Käynnistä televisio ja valitse oikea HDMI-kanava televisiosi kaukosäätimellä ja käynnistä digiboksi Maxivisionin kaukosäätimellä. Digiboksin etupaneeliin syttyy vihreä valo.
 5. Asennus käynnistyy ja siinä voi mennä muutama minuutti. Tämän jälkeen voit aloittaa TV-kanavien katsomisen käyttämällä Maxivisionin kaukosäädintä. Katso seuraavalta aukeamalta kaukosäätimen ohjeet. Televisiosi toimii edelleen television kaukosäätimellä.

WiFi-digiboksin asennus

Maxivision WiFi-digiboksi voidaan kytkeä kodin nettiliittymään langattomasti ilman Ethernet-johtoa. Wifi-digiboksin voi myös tarvittaessa kytkeä Ethernet-johdolla.

 1. Ota Wifi-digiboksin kaukosäädin käyttöön laittamalla siihen paristot.
 2. Liitä WiFi-digiboksi HDMI-johdolla kiinni televisioon.
 3. Liitä Wifi-digiboksin virtajohto virtapistokkeeseen.
 4. Käynnistä televisio ja valitse oikea HDMI-kanava televisiosi kaukosäätimellä ja käynnistä digiboksi Maxivisionin kaukosäätimellä.
 5. WiFi-yhteyden hallintavalikko avautuu televisiosi kuvaruudulle. (Tässä voi kestää muutama minuutti.)
 6. Yhdistä WiFi -digiboksi nettiliittymääsi automaattisesti tai manuaalisesti.
  • Automatic -välilehdellä valitset WPS tai Search -toiminnon. Mikäli nettiliittymäsi reititin tukee WPS (Wi-Fi Protected Setup) -toimintoa, voit muodostaa Wi-Fi-yhteyden painamalla reitittimen WPS-painiketta. Search -toiminnolla saat näkyviin lähiverkot, josta voit valita verkkosi ja syöttää sen salasanan.
  • Manual -välilehdellä sinun tulee syöttää verkkosi nimi ja salasana käsin.
 7. Wifi-digiboksin etupaneeliin syttyy sininen valo ja digiboksi aloittaa automaattisen asennuksen. Ruutuun tulee näkyviin Maxivisionin logo. Asennuksessa voi kestää muutama minuutti ja kanavat aukeavat automaattisesti.
 8. Asennus on valmis ja voit aloittaa TV-kanavien katsomisen käyttämällä Maxivisionin kaukosäädintä. Katso seuraavalta aukeamalta kaukosäätimen ohjeet. Televisiosi toimii edelleen television kaukosäätimellä.