Digiboksin rekisteröinti:

Maxivision digiboksi pitää olla rekisteröity ennen TV-viihdepalvelun ja digiboksin käyttöönottoa.

 1. Mikäli olet ostanut digiboksin verkkokaupastamme, rekisteröinti on suoritettu tilaamisen yhteydessä ja voit jatkaa suoraan kohtaan Digiboksin asennus
 2. Mikäli olet ostanut digiboksin jälleenmyyjältä, rekisteröi digiboksi täällä. Rekisteröimistä varten tarvitset digiboksin MAC-osoitteen ja sarjanumeron, jotka löytyvät digiboksin pohjassa olevasta valkoisesta tarrasta. Huomaathan, että WiFi -digiboksin pohjassa on kaksi MAC-osoitetta! Käytä rekisteröinnissä WiFi MAC-osoitetta.

Digiboksin asennus:

 1. Liitä digiboksi televisioosi liittämällä HDMI-johto digiboksista televisiossa olevaan HDMI-liitäntäaukkoon
 2. Liitä digiboksin virtajohto virtapistokkeeseen.
 3. Liitä digiboksi kotisi nettiliittymään liittämällä Ethernet-johto digiboksista laajakaistaliittymä boksiisi (modeemi/ADSL-boksi). Mikäli sinulla on WiFi -digiboksi, voit käyttää langatonta nettiyhteyttä Ethernet-johdon sijasta.
 4. Käynnistä televisio ja valitse oikea HDMI-kanava televisiosi kaukosäätimellä ja käynnistä digiboksi Maxivisionin kaukosäätimellä. Digiboksin etupaneeliin syttyy vihreä valo.
 5. Asennus on valmis ja voit aloittaa Maxivision TV-viihdepalvelun ja hankkimiesi TV-kanavien katsomisen käyttämällä Maxivisionin kaukosäädintä. Katso seuraavalta aukeamalta kaukosäätimen ohjeet. Televisiosi toimii edelleen television kaukosäätimellä.

Wifi-digiboksia ei ole valikoimassa tällä erää (27.2.2023).

WiFi-digiboksin asennus:

Maxivision WiFi -digiboksi voidaan kytkeä kodin nettiliittymään langattomasti ilman Ethernet-johtoa. Digiboksin etuosaan syttyy vihreä valo, kun käytät Ethernet-johtoa ja sininen valo kun boksi on kytketty langattomalla laajakaistayhteydellä.

 1. Kytke WiFi -digiboksin HDMI- ja virtajohto ja käynnistä televisiosi. (Katso Digiboksin asennus -ohje.)
 2. WiFi-yhteyden hallintavalikko avautuu televisiosi kuvaruudulle. (Tässä voi kestää muutama minuutti.)
 3. Yhdistä WiFi -digiboksi laajakaistaliittymääsi WPS-toiminnolla ta manuaalisesti.
  • WPS-toiminnolla valitsemalla TV-ruudulta ”Automatic WiFi”
  • Manuaalisesti valitsemalla TV-ruudulta ”Manual WiFi”. Valitse ”Search for networks” ja valitse listalta laajakaistaliittymäsi. Syötä WiFi-verkon salasanasi ja valitse lopuksi ”Done”.
 4. Nyt olet asentanut WiFi -digiboksin ja voit aloittaa TV-palvelujen ja hankkimiesi TV-kanavien katsomisen.