Mitä täydellinen kanavapaketti pitää sisällään? Katso Maxivisionin 6 itse kokoamaa kanavapakettia

05/11/2018
Tiedotteet

Joulukuun ajan Maxivision Perhe, Maxivision Sportti, Maxivision Dokkari, Maxivision Tieto ja Maxivision Viihde -kanavapaketit -50% normaalihinnasta!

Katso minkälaiset paketit olemme koonneet ja kerro oma näkemyksesi täydellisestä kanavapaketista.

Maksukanavien katsominen on yleistynyt viimevuosina maailmalla ja niin myös Suomessakin. Etenkin live-urheilulähetysten jännittäminen kotisohvalta on usein meille suomalaisille syy hankkia maksukanavapaketti. F1, NHL, KHL, talvi- ja yleisurheilu, mm. näillä saroilla suomalaiset ovat onnistuneet niittämään mainetta, ja tuomaan jokaiselle suomalaiselle mahdollisuuden jännittää oman maan edustajaa kansainvälisissä kisoissa. Ei mikään itsestäänselvyys 5,5 miljoonan asukkaan maassa!

Maxivisionin omat kanavapaketit

Olemme räätälöineet kanavapaketteja erilaisiin katselumieltymyksiin. Katso mikä kanavapaketti sopii sinulle!

Maxivision Perhe 12€/kk

Perhe-paketista kanavia kaiken ikäisten makuun. Lastenohjelmia, urheilua, elokuvia ja TV-sarjoja kymmeneltä eri kanavalta! C More Juniorilta ja Cartoon Networkiltä sisältöä nuorille, BBC:n kanavilta draamaa, tiedettä ja luontodokumentteja. English Club HD tarjoaa päivittäisen kielikylvyn koko perheelle TV-sarjojen ja elokuvien merkeissä.  Animal Planetilta leppoisat eläinohjelmat.

10 kanavaa: C More Juniori, BBC Brit, BBC Earth, Cartoon Network, Eurosport 2, FuelTV HD, Trace Sports Stars HD, Animal Planet, Fight Sports ja English Club HD

Maxivision Viihde 8€/kk

Viihde-paketti tarjoaa monipuolisen kattauksen viihteen ystäville. Boomerangilta lapsille ja nuorille suunnattuja ohjelmia. BBC Brit on täynnä draamaa, kalssikko sci-fiä, hulvatonta tilannekomiikkaa sekä paljon muuta. BBC Earth avaa oven silmiähiveleville maailmanihmeille, laadukasta ja mielenkiintoista viihdettä tieteestä ja luonnosta. Mezzo tarjoaa katseltavaa mm. klassisen musiikin, Jazzin ja ooppeeran ystäville.

8 kanavaa: C More Juniori, Boomerang, BBC Brit, BBC Earth, Mezzo, Cartoon Network ja TraceTV

Maxivision Sportti 8€/kk

Sportti-paketti on edullinen vaihtoehto penkkiurheilun ystävälle. Kamppailu-urheilua Figfht Sportsilta, Fuel TV:ltä exreme- sekä moottoriurheilua. Trace Sport Stars HD:lta kurkistus huippu-urheilijoiden kulissien taakse. Eurosportilta vuosittain teräväpiirtona yli 80 eri lajia, suosituimpana jalkapallo.

4 kanavaa: Eurosport 2 HD, Fight Sports HD, Fuel TV HD, Trace Sport Stars HD

Maxivision Dokkari 8€/kk 

Dokkari-paketti on sinulle joka jaksat kiinnostua tieteestä, luonnosta, ilmiöistä ja historiasta. Sivistä iteäsi ja hurmaa anoppi joulupöydässä nippelitiedolla.

5 kanavaa: Discovery Science, Investigation Discovery, BBC World HD, Euronews, Animal Planet

Maxivision Tieto 8€/kk

Tieto-paketilla seuraat englannin kielellä uutisia ja Tv-ohjelmia kellon ympäri viideltä eri kanavalta. Al Jezeeralta arabiankielisiä uutisia ja ohjelmia. RTL, 3 Sat ja ZDF täynnä saksankielistä sisältöä, ETV:ltä eestin kielistä sisältöä, Rai Uno on uutiset ja ohjelmat italian kielellä.

11 kanavaa: Al Jazeera, CNBC, CNN, Euronews, RTL, ETV, RAI Uno, English Club TV HD, BBC World HD, ZDF, 3 Sat

Maxivision Sverige 12,90€/kk

Sverige paketti tarjoaa katsottavaa koko perheelle ruotsiksi. Ohjelmistosta löytyy jokaiselle jotakin: uutisia, asiaohjelmia, sarjoja, viihdettä sekä lastenohjelmia.

6 kanavaa: SVT 1 HD, SVT 2 HD, Barnkanalen/SVT24, Kunskapkanalen, TV4, TV6


Kaikki kanavapaketit voit tilata omalta asiakastililtä Maxivision Palvelukeskuksen KAUPPA-välilehdeltä. Maxivisionilta myös C Moren ja Viasatin kanavapaketit, sekä lukuisia yksittäisiä kanavia tilattavaksi vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan.

Jos sinulla ei ole vielä Maxivision boksia ja tunnuksia, voit tutustua koko kanavakattaukseen täältä, ja tilata boksin täältä.