Mistä TV-kanavat televisioon huippulaadulla?

12/03/2024
Tiedotteet

Pohditko koskaan mistä TV-ohjelmat kotitelevisioon tupsahtavat? Onko katolla peräti harava-antenni, ja kanavat ajoittain katoavat, tai et edes näe kaikkia haluamiasi kanavia? Onko kuva puuromaista ja laatu heikkoa? Näihin television katsomisen haasteisiin voit onneksi vaikuttaa siirtymällä katsomaan TV-kanavia kodin nettiyhteyden kautta. Tarvitset nettiliittymän ja digiboksin, sekä valitset haluamasi kanavat TV-palvelutoimijalta kuten Maxivisionilta. Jos kiinnostuit asiasta, lue lisää alta.

Mikä on Maxivision TV-palvelu?

Maxivision on kotimainen TV-palvelujen toimittaja, jolta kuluttajat voivat hankkia huippulaatuiset TV-kanavat, -palvelut ja kanavapaketit. Nettiyhteyden kautta välitettäviä TV-palveluita kutsutaan nimellä IPTV, joka kuvaa myös Maxivisionin toimintaa. Ytimessä on hyvä HD-kuvanlaatu, jonka edellytys toki on vakaa nettikaista. On sinulla mikä tahansa nettiliittymä, niin Maxivisionilta saat hankittua kanavat, niin kotiin kuin mökillekin parhaalla HD-laadulla. Kuituliittymä ja Maxivisionin TV-palvelu sopivat erityisen hyvin yhteen, sillä vakaa ja nopea kuituliittymä mahdollistaa parhaan kuvanlaadun sekä pätkimättömän TV-lähetyksen. Toki Maxivisionin TV-palvelu toimii kaikkien operaattoreiden kaikissa nettiliittymissä on se sitten kiinteä laajakaista, mobiililaajakaista tai jo aiemmin mainittu kuituliittymä. Näin voit aina ottaa TV-palvelun  mukaasi vaikka muuttaisit tai vaihtaisit nettiliittymäoperaattoria.

Kuituliittymistä puheen ollen, moni kotitalous haluaa liittää kotiinsa vakaan ja nopean kuidun, ja sehän passaa hyvin. Maxivision on monissa kuituverkoissa kumppanina, joten kuituliittymääsi voi kuulua TV-etuna Peruspalvelun kanavat tai voit hankkia TV- palvelun maksullisena lisäpalveluna joko kuituoperaattorilta tai sitten suoraan Maxivisionilta. Lisätietoa kumppaniverkoistamme https://maxivision.fi/kuituverkot/

Mitä tarvitset?

TV-kanavien katsomiseksi television kautta tarvitset digiboksin sekä TV-kanavatilauksen, jotka liität näppärästi kotisi nettiliittymään ja televisioon. Maxivisionin digiboksi ja käyttöliittymä ovat todella helppokäyttöiset ja sopivat erityisesti niille, jotka eivät jaksa säätää sovellusten ja vaikeiden äly-tv-valikkojen kanssa. Laitat television ja digiboksin päälle asennusohjeiden mukaisesti, ja valitset kaukosäätimellä mitä kanavia haluat katsoa. Helppoa eikö totta?

Maxivisionilta ostat digiboksin kertaostona (norm 149-179€) ja katsot ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi Maxivision TV-tilausta (9,90€/kk), joka sisältää 24 HD-kanavaa, jonka jälkeen voit jatkaa tilausta tai vaihtaa edullisempaan Peruspalveluun 17 HD-kanavaa (6,90€/kk). Lisäksi katsot ilmaiseksi vaihtuvaa Kuukauden kanavaa ja käytät mobiilipalvelua.  Voit myös pitää taukoja TV-palvelussa ja kanavapakettitilauksissa, sillä tilaat kanavia joustavasti juuri niin pitkäksi aikaa kun haluat ilman määräaikoja tai jatkuvaa sopimusta. Vuosien mittaan Maxivision on selkeästi halvin TV-palvelu, sillä digiboksin maksamisen jälkeen maksat vain valitsemistasi kanavatilauksista ja lisäpalveluista. Tarkemmat tiedot kanavapakettien kanavista löydät Kanavapaketit -sivulta oheisen linkin kautta  https://maxivision.fi/kanavapaketit/

Tallennuspalvelulla katsot suosikkiohjelmasi

TV-kanavien tilaamisen lisäksi voit hankkia tallennuspalvelun (6,90€/kk), joka helpottaa arkea, silllä tallennat tilaamiesi peruskanavien suosikkiohjelmat, ja katsot ne silloin kun siihen on aikaa. Peruskanavilla tarkoitetaan Suomen vapaita kanavia, joita Maxivisionin Peruspalvelussa sekä Maxivision TV-tilauksessa on 17  kappaletta kuten Ylen kanavat, MTV3, Nelonen. Tallennat peräti 5000 tuntia ohjelmia verkkotallennuksena katsottavaksi 6 kuukauden aikana. Tallennuspalvelulla saat lisäksi käyttöösi kätevän Aloita alusta -toiminnon, jolla voit aloittaa ohjelman alusta sen jo alettua. Lisäksi toki ohitat tallennettujen ohjelmien mainokset helposti.

Kanavapaketteja,  suoratoistopalveluetuja ja videokirjastoja

Joskus peruskanavien tarjonta ei riitä, ja haluat hankkia lisäkanavia, joita hankit Maxivisionilta nettikaupan tai asiakaspalvelun kautta. Valikoimassa on suositut kanavapaketit kuten V premium ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu. Kanavapaketit ovat ostettavissa, vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan. MTV Katsomo+ – ja Viaplayn kanavapaketit sisältävät suoratoistoedun eli saat kanavien lisäksi käyttöoikeuden suoratoistopalveluihin älylaitteilla. Lisäksi tietyt kanavat ja kanavapaketit sisältävät videokirjastoja eli voit katsoa ohjelmia ensi-esityksen jälkeen digiboksilta jälkikäteen. Kanavapaketit ja tallennuspalvelun hankit joustavasti asiakkaan netin Palvelukeskuksen kaupasta, josta löydät myös huipputarjouksia kanavapaketeista.

Mobiilipalvelulla suosikkiohjelmat kulkevat mukana

Maxivisionin TV-palveluun ja peruskanavatilaukseen sisältyy veloituksetta mobiilipalvelu Maxivision Viihde -sovelluksella, jonka lataat ilmaiseksi sovelluskaupoista. Kirjaudut mobiilipalveluun Maxivision -tunnuksillasi, jotka olet luonut itsellesi ostaessasi digiboksin Maxivisionin nettisivuilta. Mobiilipalvelussa katsot joitakin kanavia livenä, mutta suurimman käyttöedun saat, kun hankit tallennuspalvelun niin tallennat ja katsot tilattuja peruskanavien ohjelmia tallenteina vaikka heti ohjelman alettua. Mobiilisti tarkoittaa ohjelmien katsomista älypuhelimella, tabletilla tai iPadilla.  Katsot ostamiasi V premium – ja MTV Katsomo + -kanavapaketin urheilukanavia myös mobiilisti eli esimerkiksi formuloita katsot peräti kolmelta eri laitteelta samanaikaisesti yhdellä tilauksella; televisiolta digiboksin kautta, Maxivisionin mobiilipalvelulla älypuhelimella sekä toiselta televisiolta tai mobiililaitteelta Viaplay -sovelluksella suoratoistopalvelun kautta!

Asiakaspalvelu, joka vastaa puhelimeen

Maxivisionin asiakaspalvelussa istuu pitkän linjan TV-ammattilaisia, jotka vastaavat puheluihin ja sähköposteihin arkisin 9-16. Puhut oikean ihmisen kanssa, ei chat-botteja, chatteja tai yhteydenottolomakkeita, vaan ihka oikea ihminen hoitaa kanssasi TV-palvelua koskevat kysymykset. Keskimääräinen jonotusaika oli viime kuussa 7 sekuntia, joten saat varmasti asiakaspalvelun kiinni auttamaan teknisissä kysymyksissä, tilauksissa tai laskutukseen liittyvissä asioissa. Tavoitat asiakaspalvelun numerosta 09-3508 2670 tai myynti@maxivision.fi tai teknisen tuen asioissa tuki@maxivision.fi

Lisätietoa löydät nettisivuilta www.maxivision.fi sekä soittamalla asiakaspalveluun.