Maxivisionilta TV-kanavat yrityksille

13/05/2022
Tiedotteet

Kuka on Maxivision?

Maxivision on suomalainen IPTV-operaattori, jolla on yli 35 vuoden kokemus TV-alalta välittäen laadukkaat TV-palvelut, HD-kanavat sekä kanavapaketit kaikkialle Suomeen, niin kuluttajille kuin yrityksillekin.

Mikä on IPTV?

Usein kysytään mitä IPTV tarkoittaa. Lyhennys tulee sanoista Internet Protocol TV, mikä tarkoittaa, että TV-kanavat saadaan näkyviin televisioon internet-yhteyden kautta. TV-kanavien katsomiseen tarvitaan välittäjäksi digiboksi, joka liitetään televisioon sekä nettiyhteyteen. Maxivisionin TV-palvelu on liittymäriippumaton eli saatavissa kaikkiin nettiliittymiin – operaattorista riippumatta.

No, millaisista nettiyhteyksistä sitten puhutaan eli mitä nettiyhteydeltä vaaditaan live-sportin katsomiseen. Nettiliittymän kaistan on oltava vakaa, ja taattava riittävä nopeus esimerkiksi live-sportin katsomiseen. Nyrkkisääntönä suositellaan minimissään 8 Mbps -nopeutta eli jos kaista pätkii ja vaappuu ajoittain tuon lukeman alla, niin lähetyksetkin voivat pätkiä. Kannattaakin siis tarkastaa nettiyhteyden tila ja varata riittävästi kaistaa, ettei ratkaisumaali jää näkemättä.  IPTV on hyvä ja halpa tapa taata yrityksen screeneille live-sportit, kunhan kaista on kunnossa.

Maxivision yhteistyökumppanina

Maxivision toimii yritysten lisäksi myös monien kuituverkkojen kumppanina toimittaen HD-laatuisesti Suomen vapaat kanavat, maksulliset kanavapaketit, TV-palvelut kuten tallennus- ja mobiilipalvelun kuluttajille. Maxivisionin TV-palvelu on selkeä vaihtoehto antenni- tai kaapelitelevision korvaajaksi, sillä takuuna on laadukas HD-kuva, mikä on tärkeätä, kun puhutaan live-urheilun katsomisesta sekä vapaiden kanavien kitkattomasta näkymisestä. Toimitammekin HD-kanavat yrityksille niin ravintoloihin, pubeihin, hotelleihin eli mihin tahansa julkiseen tilaan joustavasti laadulla.

Miksi yritys hankkisi TV-kanavat Maxivisionilta?

Tässä pari syytä valintaan. Tietenkin laaja kanavatarjonta ja kirkas HD-kuvanlaatu tekevät Maxivisionin TV-palvelusta hyvän valinnan. Maxivisionilta löytyvät yritystuotteina niin C More Sport – kuin V Sport -kanavapaketitkin julkisesti esitettäväksi esimerkiksi ravintolan asiakaspinnassa, Telian Liiga -kiekkoa ja Eurosport -kanavia unohtamatta. Tarjonnassa ovatkin suosituimmat kanavapaketit. Digiboksimme on helppo asentaa ja käyttää, ja Espoon asiakaspalvelumme palvelee ammattitaidolla. Helppoa ja mutkatonta, laadukasta yhteistyötä kotimaiselta TV-operaattorilta.

Vuosi 2022 on huippu-urheilun vuosi

Tänä vuonna urheilussa eletään kulta-aikaa. Suomessa pelataan jääkiekon MM-kisat, loppuvuonna pelataan jalkapallon MM-kisat, ja toki näiden lisäksi tulee Englannin Valioliigaa, jääkiekossa NHL-sarjaa, jalkapallossa kansainvälisiä huippusarjoja kuten Saksan Bundesliiga, Espanjan La Liga, ja Italian Serie A, vain muutamia mainitakseni. Lisäksi toki moottoriurheiluhullulle kansalle tulee Formula -1 -kauden lisäksi rallin MM-kisat ja lisäksi golfia, tennistä, yleisurheilua, talvella talvilajeja ja paljon muutakin. Nyt onkin oiva aika varmistaa yritysten screeneille huippu-urheilu siivittämään asiakasvirtaa.

Yhteydenotot

Ota yhteyttä, mikäli yrityksesi haluaa näyttää TV-viihdettä asiakaspinnassa. Lisätietoja  www.maxivision.fi sekä voit laittaa yhteydenottopyynnön Maxivisionin Myynti- ja markkinointipäällikölle sähköpostitse johanna(at)maxivision.fi