Maxivision boksi

Maxivision palvelun käyttöön tarvitset Maxivision boksin ja Peruspalvelun. Maxivision boksi on televisioon ja laajakaistaan kytkettävä päätelaite, joka toimii kaikkien operaattoreiden liittymissä. Jos sinulla ei ole jo Maxivision boksia, tilaa se tarjoushintaan 124€! (Norm. 149€).

Maxivision boksin Peruspalvelu 6€/kk

Maxivision Peruspalvelu on ensimmäinen askeleesi viihteen valtaväylälle. Peruspalveluun kuuluu 20 kanavaa, joista 16 HD-kuvanlaadulla. Peruspalvelun hankittuasi voit ostaa muita kanavapaketteja ja lisäpalveluja.

Peruspalvelun kanavat: YLE 1 HD, YLE 2 HD, MTV3 HD, Nelonen HD, Hero HD, YLE Teema & Fem HD, FOX HD, Sub HD, Jim, Kutonen HD, TV5 HD, LIV HD, AVA HD, Frii HD, TLC, NatGeo HD, Harju & Pöntinen, AlfaTV HD

BONUS kanavapaketti peruspalvelun tilaajalle: Eurosport 1 HD ja Discovery Channel 0 €/kk, sis. ohjelmakirjastot.

Ohjelmakirjastot tallentavat automaattisesti Eurosportin ja Discovery Channelin ohjelmat 7 päivän ajaksi. Niistä voit katsella mieleisesi ohjelmat itsellesi parhaiten sopivana ajankohtana. BONUS-paketin voi aktivoida itse Maxivision-palvelukeskuksessa Peruspalvelun oston jälkeen, ja se on voimassa vuoden kerrallaan.

 

Tallennuspalvelu

Lähes rajaton tallennuspalvelu sinulle! Palvelun avulla tallennat Peruspalvelun kanavien ohjelmia. Tallenteiden hallinta onnistuu Maxivision-palvelukeskuksen tai Mobiilisovelluksen kautta missä ja milloin tahansa.

Jos suosikkisarjasi on ehtinyt jo alkaa eikä tallennus ole päällä, ei hätää. Voit palata ohjelman alkuun Aloita Alusta -toiminnolla. Aloita Alusta -toiminto kuuluu Tallennuspalveluun, ja toimii kaikilla Peruspalvelun kanavilla.

MAXIVISION TALLENNUSPALVELU 6€/KK

  • Tallennustilaa 10 000 tuntia
  • Tallenteiden säilytysaika on 6kk
  • Voit tallentaa kaikkia Peruspalvelun kanavia
  • Ohelmien automaattiset sarjatallennukset
  • Aloita Alusta -toiminto
  • Tallenteet myös HD-laadulla
  • Tallenteet toimivat kaikissa samaan asiakastiliin liitetyissä bokseissa ja mobiilissa
 

Näin asennat Maxivision boksin

1. Rekisteröi boksisi klikkaamalla linkkiä sivun ylälaidassa. Rekisteröityäsi laitteen saat käyttäjätunnuksen ja salasanan, joita tarvitset käynnistäessäsi boksin ensimmäisen kerran. Jos rekisteröinti on tehty jo oston yhteydessä, voit ohittaa tämän vaiheen.

2. Kytke Maxivision boksi verkkoon ja televisioosi alla olevan kaavion mukaisesti. Kytke boksi verkkovirtaan. Tarvittavat HDMI. ja virtajohdot tulevat boksin mukana.

3. Käynnistä boksi sekä televisio ja valitse oikea av-kanava televisiosta. Television ruudulle ilmestyy Maxivision-logo ja asennuksen edistymisestä kertovat viisi palkkia. Kun asennus on valmis, boksi käynnistyy automaattisesti kanavapaikalta 1.

Boksin tarkemman käyttöohjeen löydät kirjautumalla sisään Maxivisioniin-palvelukeskukseen sivun ylälaidasta. Maxivision-palvelukeskuksessa hallitset tallenteitasi, ja voit ostaa kanavapaketteja sekä lisäpalveluja.