Maxivision ja Lounea yhteistyöhön

10/11/2022
Tiedotteet

Maxivision ja valokuituoperaattori Lounea ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Lounean valokuituasiakkailla on mahdollisuus hankkia kuituliittymäänsä lisäpalveluna Maxivisionin TV-palvelu sekä huippulaatuiset HD-kanavat. Lounean myymä Maxivision TV Plus Lounea -tuote sisältää peräti 25 HD-kanavaa*, alueuutiskanavia, digiboksin, mobiilipalvelun ja videokirjastoja edulliseen kuukausihintaan 13,90 €/kk. Maxivision TV Plus Lounea -tuotteen lisäksi asiakas voi hankkia suoraan Maxivisionilta suosituimmat maksulliset sisällöt, kuten C Moren, Viaplayn ja Maxivisionin omat kanavapaketit sekä tallennuspalvelun.

Maxivision toimitusjohtaja Tommi Blom kommentoi yhteistyötä seuraavasti; ”Lounean kanssa solmittu yhteistyösopimus on Maxivisionille merkittävä kumppanuus, joka laajentaa ja vahvistaa palveluidemme saatavuutta kasvavalla kuituliittymämarkkinalla. Maxivisionin TV-palvelut ovat saatavilla Suomessa jo yli 35 alueellisessa kuituverkossa, joissa palvelumme on saanut merkittävän jalansijan kuidun ensisijaisena lisäpalveluna. Lounean liittymämäärä tuo meille merkittävän lisäpotentiaalin valtakunnallisestikin katsottuna.”

Lounean tuotepäällikkö Perttu Paloheimo kommentoi; ”Yhteistyö Maxivisionin kanssa vahvistaa Lounean jo entuudestaan laajaa viihdesisältötarjontaa. Maxivision tuo valokuituasiakkaillemme uuden kiinnostavan ja monipuolisen vaihtoehdon TV:n katsomiseen.”

Yritysesittelyt:

Maxivision on kotimainen IPTV-operaattori, joka välittää laadukkaita TV-palveluita ja TV-kanavia nettiyhteyden kautta kaikkialle Suomeen, niin kuluttajille kuin yrityksille. Digiboksin kautta saatavilla oleva huippulaatuinen TV-palvelu on vaihtoehto nykyisen antenni- tai kaapelitelevision korvaajaksi. Laaja kanavatarjonta, tallennuspalvelut ja kirkas HD-kuvanlaatu tekevät Maxivisionin TV-palvelusta vaihtoehdon jokaiseen kotiin. Maxivision toimii myös monien kuituverkkojen kumppanina toimittaen HD-laatuisesti Suomen vapaat kanavat, TV-palvelut sekä lisäpalvelut. Lisäksi Maxivision tarjoaa TV-ratkaisuja taloyhtiöihin sekä julkisiin tiloihin kuten ravintoloihin.

Lounea on kotimainen digipalveluyhtiö ja yhteyksien rakentaja jo 135 vuoden kokemuksella. Lounea on Suomen johtavia valokuituoperaattoreita, ja sen rakentama kuituverkko mahdollistaa huippunopean ja -vakaan laajakaistan monipuolisine viihdepalveluineen jo yli 100 000 kodissa ympäri maan.

Lisätietoja:

Maxivision Myynti- ja markkinointipäällikkö Johanna Eriksson johanna(at)maxivision.fi

https://lounea.fi/yksityinen/tv-ja-viihde/maxivision

*Maxivision TV Plus Lounean 25 HD-kanavaa sisältää Suomen vapaat kanavat terävällä HD-laadulla sekä seuraavat suositut kanavat: V sport + Suomi, Eurosport 1, Discovery Channel, Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore sekä Euronews.