Lokakuun kuukauden kanava V film action

02/10/2023
Tiedotteet

Maxivisionin lokakuun kuukauden kanavana on V film action, josta löydät suurimmat toimintasankarit, hyytävät trillerit ja kauhuelokuvat. Kanava on avattu kaikille Maxivisionin asiakkaille avoimeen katseluun veloituksetta kanavapaikalle 48. Lue alta katseluvinkkejä.

Lamborghini: The Man Behind the Legend
Ferruccio Lamborghini on haaveillut koko ikänsä päihittävänsä pahimman kilpailijansa Enzo Ferrarin. Genevan GP voisi viimein olla hänen mahdollisuutensa, mutta valmistuuko hänen autonsa ajoissa? Pääosissa: Frank Grillo, Mira Sorvino.

The Equalizer 2
Robert McCall ei tee töitä peläten – hän voittaa pelkonsa. Mutta tällä kertaa hänen synkkä menneisyytensä alkaa kummitella ja hän saa vastaansa ryhmän parhaita palkkamurhaajia, jotka aikovat tuhota hänet. Pääosassa Denzel Washington.

Top Gun
Taistelulentäjä Maverick Mitchell tekee kaikkensa ollakseen lentäjien ykkönen. Legendaarinen klassikko, jonka pääosassa Tom Cruise.

Blacklight
Hallituksen epävirallinen ongelmanratkaisija Block on vaarallinen mies, joka saa selville, että hallituksen hämärä operaatio tappaa tavallisia kansalaisia syistä, jotka tietää vain Blockin pomo. Pääosassa: Liam Neeson

Moonfall
Salaperäinen voima heittää kuun pois kiertoradaltaan ja lähettää sen suoraan kohti Maata. Kun jäljellä on vain viikkoja, NASA:n johtaja on vakuuttunut siitä, että hänellä on toimiva ratkaisu. Pääosissa: Patrick Wilson, Halle Berry

Transformers
Kun Autobotien ja Deceptionien eeppinen taistelu laskeutuu maahan, pahojen Deceptionien ja äärimmäisen vallan välillä on vain ja ainoastaan Sam Witwicky hallussa oleva vihje. Pääosissa: Megan Fox, Shia LaBeouf.

Jurassic Park III
Paleontologi Alan Grant saa tarjouksen ryhtyä oppaaksi rikkaalle pariskunnalle Isla Sorna -dinosaurussaaren ylilennolle. Vastoin Grantin tahtoa retkikunta laskeutuu dinosaurusten asuttamalle saarelle. Pääosissa dinosaurusten kera Sam Neil, Laura Dern, William H. Macy.

Mission: Impossible – Rogue Nation
IMF on lakkautettu, ja Ethan Hunt tiimeineen yhdistää voimansa kielletyn brittiagentin kanssa, joka mahdollisesti kuuluu vaaralliseen Syndikaattiin, taitavien erikoisagenttien uuteen rikollisverkostoon. Pääosassa Tom Cruise.