Raahen Kuidun uudet Tosinopia 1000/1000 kuituliittymäasiakkaat!

Raahen Kuidun uusiin Tosinopia 1000/1000 – kuituliittymiin sisältyy Raahen Kuidun toimesta Maxivision digiboksi sekä kaksi Maxivision Peruspalvelu -kanavapakettia. Maxivision digiboksin saat Raahen Kuidulta ja Peruspalvelu -kanavapaketin kanavat näet Maxivision digiboksilla.

Voit ostaa useampia digibokseja ja lisäviihdettä Maxivisionin netin Palvelukeskuksessa ensimmäisen digiboksin käyttöönoton jälkeen kirjautumalla tunnuksillasi oma.maxivision.fi-sivulla. Kuituliittymäsi asiakasetuna saat myös toiselle digiboksille Peruspalvelu -kanavapaketin. Maxivisionin asiakasetuna saat HD-bonuskanavat Eurosport 1 ja Discovery Channelin sekä Mobiilipalvelun.

WiFi -digiboksi (179€) ei sisälly kuituliittymään, vaan se tulee ostaa suoraan Maxivisionilta.

Tilaa Maxivision WiFi -digiboksi!

Päivititkö Raahen Kuidun kuituliittymäsi Nopia 100 -liittymästä Tosinopia 1000 -liittymään?

Mikäli päivitit kuituliittymäsi Nopia 100/100 -liittymästä Tosinopia 1000/1000 -liittymään, sinulle kuuluu kuituliittymäsi TV-etuna kaksi Maxivision Peruspalvelu-kanavapakettia, joihin pääset käsiksi Maxivision digibokseilla.

Mikäli sinulla ei vielä ole Maxivision digiboksia, voit ostaa joko Maxivision digiboksin tai WiFi -digiboksin. Lue lisää digibokseista täältä.

Tilaa Maxivision digiboksi!

Tilaa Maxivision WiFi-digiboksi!

Raahen Kuidun Nopia 100/100 kuituliittymäasiakkaat!

Raahen Kuidun Nopia 100 -kuituliittymiin ei sisälly TV-etuja, mutta asiakkaat voivat ostaa Maxivision digiboksin tai WiFi-digiboksin, Peruspalvelu -kanavapaketin, joka sisältää 18 HD-kanavaa (6€/kk) ja haluamansa lisäkanavapaketit sekä Tallennuspalvelun (6€/kk) suoraan Maxivisionilta. Kun ostat Peruspalvelu -kanavapaketin Maxivisionilta saat asiakasetuna kaksi bonus-kanavaa Eurosport 1 ja Discovery Channelin sekä kätevän Mobiilipalvelun.