Peruspalvelulla näet 17 HD-kanavaa!

Peruspalvelu (6,90€/kk) on Maxivision digiboksin ja TV-palvelun toiminnan edellytys. Peruspalvelu sisältää 17 TV-kanavaa HD-laadulla, asiakasetuna kaksi bonus-kanavaa sekä ilmaisen Maxivision Mobiilipalvelun. Erillisen tallennuspalvelun (6,90€/kk) avulla pystyt tallentamaan kaikkia Peruspalvelun kanavia. Peruspalvelun oheen pystyt myös hankkimaan haluamasi lisäkanavat ja suosituimmat kanavapaketit.  

Peruspalvelun HD-kanavat: YLE 1, YLE 2, MTV3, Nelonen, YLE Teema & Fem, MTV Sub, LIV, TV5, Kutonen, Jim, STAR Channel, Frii, MTV Ava, Hero, TLC, National Geographic ja OnniTV.

Bonus HD-kanavapaketti (tulee aktivoida Palvelukeskuksesta): Eurosport 1 ja Discovery Channel

Maxivision TV-palvelu!

  • Pystyt tilaamaan Maxivision Peruspalvelua sekä kanavapaketteja ja yksittäisiä kanavia vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan.
  • Peruspalveluun kuuluu Maxivision Mobiilipalvelu, jolla katsot suoria lähetyksiä valituilta kanavilta sekä erikseen tilattuja C More ja V sport -urheilusisältöjä.
  • Hankkimalla Tallennuspalvelun (6,90 €/kk), voit tehdä ja katsoa tallenteita Peruspalvelun kanavista kaikilla Maxivision digibokseilla ja mobiililaitteilla. Pystyt tallentamaan jopa 5000 tuntia suosikkiohjelmiasi.
  • Saat käyttöösi valitut videokirjastot, joista voit katsoa ohjelmia jälkikäteen.
  • Netin Palvelukeskus, jossa käytät TV-ohjelmaopasta ja tilattua Tallennuspalvelua sekä tilaat lisäpalvelut, on käytössäsi ympärivuorokauden.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua arkisin ma-pe klo 9-16 puhelimitse, chatissa sekä sähköpostitse tuki(at)maxivision.fi.