Kotimainen Liigakausi on käynnistynyt!

08/09/2021
Sisältötiedotteet

Suomen suosituin jääkiekkoliiga käynnistyi eilen 9.9.2021 ja kestää aina 17.3.2022 asti. Heti avausviikonloppuna luvassa on täysi kierros huippukiekkoa, kun Liigassa pelataan tänään viisi ottelua ja lauantaina seitsemän.  Koko kauden aikana on tarjolla yhteensä 450 ottelua! Kun päälle lasketaan pudotuspelit, ottelustudiot ja oheisohjelmat, on Liigassa luvassa kauden aikana lähes 600 lähetystä.

Liigan pääottelupäivät ovat keskiviikko, perjantai ja lauantai. C More lähettää kaikki Liigan ottelut suorina lähetyksinä ja ne ovat katsottavissa Liigapassi-tuotteilla: C More Total+ ja Telia Liigapassi. Lisäksi tällä kaudella Liiga-kiekon pariin päästään myös C Moren Total ja Sport tuotteisiin kuuluvilla kanavilla, missä luvassa on viikoittain lähtökohtaisesti kaksi suoraa ottelulähetystä: keskiviikkoisin ja lauantaisin. Jatkossa siis asiakkaat pääsevät nauttimaan myös C More Sport ja C More Total tuotteilla Liigan huippuhetkiä.

Tuttujen ottelustudioiden ja viikko-ohjelmien ohella Liiga-kokonaisuutta tähdittävät kuukausittain uudet entistä näyttävämmät lauantai-iltapäivien lähetykset sekä uudistunut ohjelmasarja Hockey Night – Tien päällä.

Liiga 2021-2022 pähkinänkuoressa:

Aika: 9.9.2021 – 17.3.2022
Runkosarjassa pelejä: 450 (lähes 600 lähetystä, kun pelin päälle lasketaan pudotuspelit, ottelustudiot ja oheisohjelmat).
Pääottelupäivät: keskiviikko, perjantai ja lauantai.
Mistä voi katsoa: Koko kauden ja kaikki ottelut näet C More Total+ kanavapaketilla tai Telia Liigapassilla.

C More Total+ -paketista nyt huipputarjous jatkuvana tilauksena hintaan 39,95€/kk (norm.44,95€/kk). Tarjous on voimassa 10.9.-30.9.2021.

Tutustu tarjoukseen!

C More Total+  -kanavapaketilla näet laajankattauksen huippu-urheilua!

Liigan lisäksi näet C More Total+ -kanavapaketilla Formula 1-kauden, jääkiekon Mestareiden liigan CHL:n, jääkiekon Mestiksen, jääkiekon MM-kisat, jalkapallon Mestareiden liigan, jalkapallon Serie A:n, jalkapallon La Liga, Yleisurheilun Timattiliigan sekä läjäpäin elokuvia ja muuta viihdettä elokuvakanavilta, joiden ohjelmia voit myös katsella jälkikäteen 7 päivän ajan.

Maxivisionin asiakkaana pystyt tilaamaan netin Palvelukeskuksessa kanavapaketit, vaikka keskellä yötä ja sisältö aukeaa katsottavaksesi heti maksun jälkeen. Kirjaudu Palvelukeskukseen asiakastunnuksillasi sivuston oikeasta ylänurkasta löytyvän keltaisen nappulan kautta tai mene osoitteeseen oma.maxivision.fi. Tilaaminen onnistuu myös arkisin klo 9-16 asiakaspalvelumme kautta puhelimitse puh. (09) 3508 2670 tai sähköpostitse tuki(a)maxivision.fi.