Kanavapaketti, joka on penkkiurheilijan unelma! Olemme koonneet urheilupainotteisia kanavia, joiden tarjonnassa on monipuolisesti niin joukkue- kuin yksilölajeja, extreme-urheilua sekä ainutlaatuinen mahdollisuuden tutustua huippu-urheilu tähtien elämään. Kanavapaketin kanavia ei voi tallentaa.

Maxivision Sportti -pakettiin sisältyy:

  • Eurosport 2 (HD): urheilukanava, jolta näet vuosittain huikean määrän suoraa urheilua kuten kaikki tenniksen Grand Slam -turnaukset, pyöräilyn suuret ympäriajot, snookerin merkittävimmät kilpailut ja talviurheilun tärkeimmät tapahtumat. Kanava laajentaa Eurosport 1 -pääkanavan tarjontaa.
  • FuelTV (HD): urheilukanava, jonka ohjelmisto keskittyy skeittaukseen, surffaukseen, BMX-pyöräilyyn, maastopyöräilyyn, lumilautailuun, wakeboardiin ja kaikkeen näitä lajeja ympäröivään elämäntyyliin.
  • Trace Sport Stars (HD): viihdekanava, joka on omistettu urheilujulkkiksille. TRACE Sport Stars tarjoaa syvällisen pääsyn rakastettujen mestareidemme elämään: heidän intohimoihinsa, sitoumuksiinsa ja salaisuuksiinsa.
  • Fight Sports (HD): urheilukanava, jolta näet kaikki taistelulajit ympäri maailmaa, mukaan lukien MMA, nyrkkeily, potkunyrkkeily, judo, sumo ja karate.