Täältä löydät kaikki voimassa olevat
tarjoukset ja kampanjat

Tarjouksia voit tilata Maxivision palvelukeskuksen KAUPPA-välilehdeltä. Jos sinulla ei ole vielä Maxivision boksia ja tunnuksia, saat ne tilaamalla boksin täältä. Tarjousten ja kampanjoiden tarkemmat tiedot ja sopimusehdot löytyvät palvelukeskuksesta.

Maxivision boksi + C More Total

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Tilaa Maxivision boksi ja C More Total -kanavapaketti vuodeksi - saat boksin alennettuun hintaan ja C More Total kanavapaketin vuodeksi kymmenen kuukauden hinnalla, sekä 12kk:n koodin C More -suoratoistopalveluun. Säästät yhteensä 103,90€!

 

Uusi Maxivision boksi on entistä nopeampi ja tyylikkäämpi, ja se sisältää YouTube ja SVT Play -sovellukset! C More Total  -paketti taas kokoaa yhteen mielenkiintoisimmat ja suosituimmat tv-sisällöt: huippu-urheilua laajalta rintamalta sekä C Moren laadukkaat uutuuselokuvat ja -sarjat. Saat myös täyden käyttöoikeuden C MORE PLAY -videokirjastoon sekä koodin C Moren suoratoistopalveluun!

 

Kun sinulla on kaksi tai useampi boksi, voit katsoa tilaamiasi sisältöjä kaikilta bokseiltasi - yksi lisäkanavatilaus siis riittää! Hallitset kaikkia laitteitasi samalta asiakastililtä, ja jos tilaat Tallennuspalvelua, voit tehdä ja katsoa tallenteita kaikilta bokseiltasi!

Tarjous voimassa 30.2.2019 asti.

Maxivision boksi 125€ + C More Total vuodeksi kymmenen kuukauden hinnalla (34,95€/kk.)
(norm. 159€ +34,95€/kk)

C More Total 10 + 2

Tilaa nyt tarjoushintaan laaja kattaus huippu-urheilua sekä uutuuselokuvia ja -sarjoja koko perheen makuun. Tällä paketilla ei taatusti tule tylsää hetkeä! Saat nyt kaksitoista kuukautta kymmenen hinnalla, sekä 12kk:n koodin C More -suoratoistopalveluun. Säästät huimat 69,90€!

Kanavapaketti kokoaa yhteen mielenkiintoisimmat ja suosituimmat tv-sisällöt: huippu-urheilua laajalta rintamalta, kuten Formula 1, Leijona-kiekko, Talvilajien maailmancupit, Yleisurheilun Timanttiliiga ja Tenniksen kaikki suosituimmat turnaukset sekä C Moren laadukkaat uutuuselokuvat ja -sarjat, unohtamatta lastenohjelmia, klassikkoelokuvia ja -sarjoja, dokumentteja. Tässä paketissa on runsaasti laatuviihdettä jokaisen makuun.

Tarjous voimassa 30.2.2019 asti.

12 kuukautta kymmenen hinnalla
(34,95 €/kk)

C More Sport 10 + 2

Tilaa nyt laaja kattaus huippu-urheilua tarjoushintaan! Maksat vain kymmenestä kuukaudesta, me tarjoamme kaks viimeistä! Tilaukseen kuuluu myös 12kk:n koodi C More -suoratoistopalveluun! Säästät 59,90€!

Saat kotiisi mm. kaikki suorat F1-lähetykset, Talvilajien Maailmancupit, Jalkapalloa, Golfin PGA Tourin, sekä paljon muuta viihdettä HD-laadulla. Catch Up palvelun avulla voit lisäksi katsella C Moren urheilukanavilta tulleita suosituimpia urheilutapahtumia sinulle valmiiksi nauhoitettuina.

Tarjous voimassa 30.2.2019 asti.

12 kuukautta kymmenen hinnalla (29,95€/kk)