double-exclamation-mark Nyt tilattavissa Viasat Kulta ja Viasat Urheilu -kanavapaketit kuudeksi kuukaudeksi viiden kuukauden hinnalla double-exclamation-mark

Täältä löydät kaikki voimassa olevat
tarjoukset ja kampanjat

Tarjouksia voit tilata helposti itse Maxivision Palvelukeskuksen KAUPPA-välilehdeltä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (MA - PE 9 - 16) puh. (09) 3508 2670 / tuki@maxivision.fi. Jos sinulla ei ole vielä Maxivision boksia ja tunnuksia, saat ne tilaamalla boksin täältä. Tarjousten ja kampanjoiden tarkemmat tiedot ja sopimusehdot löytyvät palvelukeskuksesta.

Viasat Kulta 5 + 1

Tilaa nyt tarjoushintaan laaja kattaus huippu-urheilua sekä uutuuselokuvia ja -sarjoja koko perheen makuun. Tällä paketilla ei taatusti tule tylsää hetkeä! Saat nyt kuusi kuukautta viiden kuukauden hinnalla. Säästät 39,95€!

 

Viasat Kulta täyttää kaikkien toiveet! Penkkiurheilijoille on tarjolla maailman parhaat jalkapallo- ja jääkiekkoliigat, kuten Valioliiga, Bundesliiga, Ligue 1, NHL, KHL ja monet muut. Mukana myös uusi eurooppalaisten maajoukkueiden kilpailu UEFA Nations League! Lisäksi amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga ja golfia. Viihteen ystäville löytyy uutuuselokuvia pursuavat elokuvakanavat sekä laadukkaita ja palkittuja dokumentteja esittävät Viasatin dokumenttikanavat. Lisäksi myös iki-ihanat Disneyn lastenkanavat.

 

Catch Up -ominaisuuden avulla voit katsoa urheilulähetyksiä takautuvasti 2 päivän ja elokuvia 7 päivän ajan, ilman että olet itse tallentanut niitä. Lisäksi Maxivision Mobiilisovelluksen avulla voit seurata Viasatin urheilukanavia missä ikinä oletkin!

Tarjous voimassa 31.7.2019 asti.

Kuusi kuukautta viiden kuukauden hinnalla (39,95€/kk)

Viasat Urheilu 5 + 1

Tilaa nyt laaja kattaus huippu-urheilua tarjoushintaan! Maksat vain viidestä kuukaudesta, me tarjoamme viimeisen! Säästät 34,95€!

 

Viasat Urheilu sisältää Viasatin koko urheilutarjonnan! Näe jalkapallon Valioliiga, Bundesliiga, FA Cup, Englannin Championship ja Liigacup, sekä jääkiekon NHL ja KHL. Mukana myös uusi eurooppalaisten maajoukkueiden kilpailu UEFA Nations League! Lisäksi myös amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga, golfia ja moottoriurheilua. Viasat Jalkapallo ja Viasat Jääkiekko -kanavilta näet myös ennakkostudioita ennen mielenkiintoisimpia otteluita.

 

Catch Up -ominaisuuden avulla voit katsoa urheilulähetyksiä takautuvasti 2 päivän ajan, ilman että olet itse tallentanut niitä. Lisäksi Maxivision Mobiilisovelluksen avulla voit seurata Viasatin urheilukanavia missä ikinä oletkin!

Tarjous voimassa 31.7.2019 asti.

Kuusi kuukautta viiden kuukauden hinnalla

(34,95€ /kk)