double-exclamation-mark Nyt tilattavissa C More Total ja C More Sport -kanavapaketit kuudeksi kuukaudeksi viiden kuukauden hinnalla double-exclamation-mark

Täältä löydät kaikki voimassa olevat
tarjoukset ja kampanjat

Tarjouksia voit tilata helposti itse Maxivision Palvelukeskuksen KAUPPA-välilehdeltä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (MA - PE 9 - 16) puh. (09) 3508 2670 / tuki@maxivision.fi. Jos sinulla ei ole vielä Maxivision boksia ja tunnuksia, saat ne tilaamalla boksin täältä. Tarjousten ja kampanjoiden tarkemmat tiedot ja sopimusehdot löytyvät palvelukeskuksesta.

Maxivision boksi

Tilaa ensimmäinen tai vaikka toinenkin Maxivision boksi nyt tarjoushintaan! Hankkimalla jokaiseen boksiin aktiivisen Peruspalvelun ja yhden Tallennuspalvelun, voi samoja tallenteita katsella joko kodin eri huoneissa tai vaikka kesämökille hankitussa boksissa. Jokaiseen boksiin voit hankkia kanavapaketteja boksikohtaisesti, mutta boksien sisältöjä on mahdollista siirtää. Uudessa entistäkin nopeammassa Maxivision boksissa on päivitetty käyttöjärjestelmä ja uutuutena nyt myös YouTube ja SVT Play -sovellus!

 

Kun sinulla on kaksi tai useampi Maxivision boksi, voit vaihtaa boksien sisältöjä keskenään. Vaihdossa siirtyy kaikki boksin sisältö (peruspalvelu, tilatut kanavat tai -kanavapaketit sekä tallennuspalvelu ja tallenteet).

 

Tarjous voimassa 31.5.2019 asti.

Maxivision boksi 125€
(norm. 159€)

TotoTV-kampanja

Näe isommin ja koe enemmän! Tämän tarjouspaketin avulla saat Maxivision boksin, Peruspalvelun, Tallennuspalvelun sekä TotoTV kanavapaketin huokeaan yhteishintaan. Maxivision boksi sisältää SVT Play ja YouTube -sovellukset ja Peruspalvelu tuo kotiisi 20 kanavaa, joista 18 on katsottavissa HD-laadulla. Tallennuspalvelun avulla voit tallentaa suurinta osaa Peruspalvelun kanavista sekä TotoTV:n pääkanavaa. Kaiken kukkuraksi saat seitsemän TotoTV kanavaa HD-laadulla - koet kotimaisen raviurheilun lisäksi kansainvälisiä huippulähtöjä ja -kisoja ympäri maailman.

 

Kokonaissäästösi on hurjat 154€! Voit jatkaa TotoTV-tilaustasi (sis. myös Peruspalvelun ja Tallennuspalvelun) 12kk jälkeen alennetulla kuukausihinnalla 24€/kk (norm. 30€/kk)

Tarjous voimassa 31.5.2019 asti.

Maxivision boksi 125€ + 24€/kk
(norm. boksi 159€ + 30€/kk)

Tilaa täältä!

C More Total 5 + 1kk

Tilaa nyt tarjoushintaan laaja kattaus huippu-urheilua sekä uutuuselokuvia ja -sarjoja koko perheen makuun. Saat nyt kuusi kuukautta viiden hinnalla. Säästät 34,95€!

 

Kanavapaketti kokoaa yhteen mielenkiintoisimmat ja suosituimmat tv-sisällöt: huippu-urheilua laajalta rintamalta, kuten Formula 1, Leijona-kiekko, Yleisurheilun Timanttiliiga ja Tenniksen kaikki suosituimmat turnaukset sekä C Moren laadukkaat uutuuselokuvat ja -sarjat, unohtamatta lastenohjelmia, klassikkoelokuvia ja -sarjoja, dokumentteja.  Kaiken lisäksi vielä täysi käyttöoikeus C MORE PLAY videokirjastoon!

Tarjous voimassa 16.6.2019 asti.

kuusi kuukautta viiden kuukauden hinnalla
(34,95 €/kk)

C More Sport 5 + 1kk

Tilaa nyt laaja kattaus huippu-urheilua tarjoushintaan! Maksat vain viidestä kuukaudesta, me tarjoamme viimeisen kuukauden! Säästät 29,95€!

 

Saat kotiisi mm. kaikki suorat F1-lähetykset, Jalkapalloa, Golfin PGA Tourin, sekä paljon muuta viihdettä HD-laadulla. Catch Up palvelun avulla voit lisäksi katsella C Moren urheilukanavilta tulleita suosituimpia urheilutapahtumia sinulle valmiiksi nauhoitettuina.

Tarjous voimassa 16.6.2019 asti.

kuusi kuukautta viiden kuukauden hinnalla (29,95€/kk)