Täältä löydät kaikki voimassa olevat
tarjoukset ja kampanjat

Tarjouksia voit tilata helposti itse Maxivision Palvelukeskuksen KAUPPA-välilehdeltä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (MA - PE 9 - 16) puh. (09) 3508 2670 / . Jos sinulla ei ole vielä Maxivision boksia ja tunnuksia, saat ne tilaamalla boksin täältä. Tarjousten ja kampanjoiden tarkemmat tiedot ja sopimusehdot löytyvät palvelukeskuksesta.

Maxivision boksi nyt kampanjahintaan 135€!

Kampanjaetuna boksin tilaajalle C More -kanavapaketti kahdeksi kuukaudeksi veloituksetta!

 

Uudessa Maxivision boksissa entistä nopeampi käyttöliittymä, tyylikäs design sekä Youtube ja SVT Play -sovellukset joilla tuot televisioosi loputtomasti sisältöä!

 

Tarjous voimassa 19.12.2019 asti.

 

Viasat Kulta 10 + 2kk 

Tilaa laaja valikoima urheilua ja viihdettä koko perheen makuun! Maksat vain kymmenestä kuukaudesta, me tarjoamme kaksi viimeistä - säästät 79,90€! Tilattavissa myös 5+1kk -tarjous.

 

Viasat Kulta täyttää kaikkien toiveet! Penkkiurheilijoille on tarjolla maailman parhaat jalkapallo- ja jääkiekkoliigat, kuten Valioliiga, Bundesliiga, Ligue 1, NHL, KHL ja monet muut. Mukana myös uusi eurooppalaisten maajoukkueiden kilpailu UEFA Nations League! Lisäksi amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga ja golfia. Viihteen ystäville löytyy uutuuselokuvia pursuavat elokuvakanavat sekä laadukkaita ja palkittuja dokumentteja esittävät Viasatin dokumenttikanavat. Lisäksi myös iki-ihanat Disneyn lastenkanavat.

 

Catch Up -ominaisuuden avulla voit katsoa urheilulähetyksiä takautuvasti 2 päivän ajan, ilman että olet itse tallentanut niitä ja Maxivision Mobiilisovelluksen avulla voit seurata Viasatin urheilukanavia missä ikinä oletkin. Kaiken kruunaa paketin mukana tuleva oikeus katsoa Viaplayn jalkapallotarjontaa!

Tarjous voimassa 06.10.2019 asti.

12 kuukautta 10 kuukauden hinnalla (39,95€/kk)

Viasat Urheilu 10 + 2kk

Tilaa nyt koko vuodeksi kerralla laaja kattaus huippu-urheilua tarjoushintaan! Maksat vain kymmenestä kuukaudesta, me tarjoamme kaksi viimeistä - Säästät 69,90€! Tilattavissa myös 5+1kk -tarjous.

 

Viasat Urheilu sisältää Viasatin koko urheilutarjonnan! Näe jalkapallon Valioliiga, Bundesliiga, FA Cup, Englannin Championship ja Liigacup, sekä jääkiekon NHL ja KHL. Mukana myös uusi eurooppalaisten maajoukkueiden kilpailu UEFA Nations League! Lisäksi myös amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga, golfia ja moottoriurheilua. pallo ja Viasat Jääkiekko -kanavilta näet myös ennakkostudioita ennen mielenkiintoisimpia otteluita.

 

Catch Up -ominaisuuden avulla voit katsoa urheilulähetyksiä takautuvasti 2 päivän ajan, ilman että olet itse tallentanut niitä. Lisäksi Maxivision Mobiilisovelluksen avulla voit seurata Viasatin urheilukanavia missä ikinä oletkin! Kanavapaketin kruunaa oikeus katsoa koko Viaplayn urheilutarjontaa (myös Fighting). 

Tarjous voimassa 06.10.2019 asti.

12 kuukautta 10 kuukauden hinnalla

(34,95€ /kk)

C More Total 10 + 2kk

Tilaa tarjoushintaan laaja kattaus huippu-urheilua sekä uutuuselokuvia ja -sarjoja koko perheen makuun! Saat nyt 12 kuukautta 10 kuukauden hinnalla - Säästät 69,90€! Tilattavissa myös 5+1kk -tarjous.

 

Saat kotiisi penkkiurheilijan ja viihteen ystävän kattavan unelmapaketin: C More Total kokoaa yhteen mielenkiintoisimmat ja suosituimmat tv-sisällöt: huippu-urheilua laajalta rintamalta mm. Formula 1 lähetykset, Leijona-kiekko, Talvilajien maailmancupit, Yleisurheilun Timanttiliiga ja Tenniksen kaikki suosituimmat turnaukset sekä C Moren laadukkaat uutuuselokuvat ja -sarjat, lastenohjelmia, klassikkoelokuvia ja -sarjoja, dokumentteja ja runsaasti laatuviihdettä jokaisen makuun. Kaiken lisäksi vielä täysi käyttöoikeus C MORE PLAY videokirjastoon!

 

Catch Up -ominaisuuden avulla voit katsoa urheilulähetyksiä takautuvasti 2 päivän ajan, ilman että olet itse tallentanut niitä ja Maxivision Mobiilisovelluksen avulla voit seurata urheilukanavia missä ikinä oletkin.

Tarjous voimassa 06.10.2019 asti.

12 kuukautta 10 hinnalla! (34,95€/kk)

C More Sport 10 + 2kk

Tilaa nyt laaja kattaus huippu-urheilua tarjoushintaan! Maksat vain 10 kuukaudesta, me tarjoamme kaksi viimeistä - säästät 59,90€! Tilattavissa myös 5+1kk -tarjous.

 

Saat kotiisi mm. kaikki suorat F1-lähetykset, Jalkapalloa, Golfin PGA Tourin, sekä paljon muuta viihdettä HD-laadulla. Catch Up palvelun avulla voit lisäksi katsella C Moren urheilukanavilta tulleita suosituimpia urheilutapahtumia sinulle valmiiksi nauhoitettuina.

Catch Up -ominaisuuden avulla voit katsoa urheilulähetyksiä takautuvasti 2 päivän ajan, ilman että olet itse tallentanut niitä ja Maxivision Mobiilisovelluksen avulla voit seurata urheilukanavia missä ikinä oletkin.

 

Tarjous voimassa 06.10.2019 asti.

12 kuukautta 10 hinnalla! (29,95€/kk)