birthday present C More Total tai C More Sport kanavapaketti nyt vuodeksi vain kymmenen kuukauden hinnalla!

Täältä löydät kaikki voimassa olevat
tarjoukset ja kampanjat

Tarjouksia voit tilata Maxivision palvelukeskuksen KAUPPA-välilehdeltä. Jos sinulla ei ole vielä Maxivision boksia ja tunnuksia, saat ne tilaamalla boksin täältä. Tarjousten ja kampanjoiden tarkemmat tiedot ja sopimusehdot löytyvät palvelukeskuksesta.

C More Total 10 + 2

Tilaa nyt tarjoushintaan laaja kattaus huippu-urheilua sekä uutuuselokuvia ja -sarjoja koko perheen makuun. Saat nyt kaksitoista kuukautta kymmenen hinnalla, sekä 12kk:n koodin C More -suoratoistopalveluun. Säästät huimat 69,90€!

Kanavapaketti kokoaa yhteen mielenkiintoisimmat ja suosituimmat tv-sisällöt: huippu-urheilua laajalta rintamalta, kuten Formula 1, Leijona-kiekko, Talvilajien maailmancupit, Yleisurheilun Timanttiliiga ja Tenniksen kaikki suosituimmat turnaukset sekä C Moren laadukkaat uutuuselokuvat ja -sarjat, unohtamatta lastenohjelmia, klassikkoelokuvia ja -sarjoja, dokumentteja.

Tarjous voimassa 20.3.2019 asti.

12 kuukautta kymmenen hinnalla
(34,95 €/kk)

C More Sport 10 + 2

Tilaa nyt laaja kattaus huippu-urheilua tarjoushintaan! Maksat vain kymmenestä kuukaudesta, me tarjoamme kaks viimeistä! Tilaukseen kuuluu myös 12kk:n koodi C More -suoratoistopalveluun! Säästät 59,90€!

Saat kotiisi mm. kaikki suorat F1-lähetykset, Talvilajien Maailmancupit, Jalkapalloa, Golfin PGA Tourin, sekä paljon muuta viihdettä HD-laadulla. Catch Up palvelun avulla voit lisäksi katsella C Moren urheilukanavilta tulleita suosituimpia urheilutapahtumia sinulle valmiiksi nauhoitettuina.

Tarjous voimassa 20.3.2019 asti.

12 kuukautta kymmenen hinnalla (29,95€/kk)