Täältä löydät kaikki voimassa olevat
tarjoukset ja kampanjat

Tarjouksia voit tilata Maxivision palvelukeskuksen KAUPPA-välilehdeltä. Jos sinulla ei ole vielä Maxivision boksia ja tunnuksia, saat ne tilaamalla boksin täältä. Tarjousten ja kampanjoiden tarkemmat tiedot ja sopimusehdot löytyvät palvelukeskuksesta.

Viasat Urheilu + C More Sport kampanja 12kk

Penkkiurheilijan premium-valinta. Näet yhdellä tilauksella alennettuun hintaan ennennäkemättömän laajan valikoiman eri urheilulajeja ja liigoja 17:ltä eri kanavalta. Paketti tuo kotiisi muun muassa käynnissä olevan F1-kauden kaikki lähdöt ja erikoislähetykset, Golfin PGA Tourin, tenniksen ATP-turnaukset, moottoriurheilua, tulevan NHL-kauden sekä jalkapallon Mestarien liigan, Bundes Liigan ja lukuisia muita huippuliigoja. 

Tarjous voimassa 31.12.2018 asti.

Laaja kattaus huippu-urheilua pakettihintaan 49,90€/kk.
(norm. 59,90€/kk)

C More Total 10 + 2

Penkkiurheilijan ja viihteen ystävän kattava unelmapaketti: C More Total kokoaa yhteen mielenkiintoisimmat ja suosituimmat tv-sisällöt: huippu-urheilua laajalta rintamalta. Formula 1, Leijona-kiekko, Talvilajien maailmancupit, Yleisurheilun Timanttiliiga ja Tenniksen kaikki suosituimmat turnaukset sekä C Moren laadukkaat uutuuselokuvat ja -sarjat, lastenohjelmia, klassikkoelokuvia ja -sarjoja, dokumentteja ja runsaasti laatuviihdettä jokaisen makuun.

Tarjous voimassa 31.12.2018 asti.

12 kuukautta kymmenen hinnalla
(34,95 €/kk)

Viasat Kulta 10 + 2

Sisältää suositut Viasat Film kanavat, laajan urheilutarjonnan ja lasten suosikkisarjat kolmelta Disney-kanavalta. Tämän lisäksi henkeäsalpaavia seikkailuja, historiallisia dokumentteja ja luonnon ihmeitä National Geographic, Viasat History, Viasat Explorer ja Viasat Nature -kanavilta. Kanavapaketin mukana saat tunnukset Viaplay suoratoistopalveluun, josta voit katsella vapaasti elokuvia ja sarjoja silloin kun sinulle sopii. Catch Up -ominaisuuden avulla voit katsoa ohjelmia takautuvasti ilman että olet itse tallentanut niitä. Urheilukanaville kahden, ja muille seitsemän päivän Catch Up.

Tarjous voimassa 31.12.2018 asti.

12 kuukautta kymmenen hinnalla (39,95€/kk)

 

Maxivision Boksi tarjoushintaan!

Maxivisionin boksi 1113M on ominaisuuksiltaan tehokas ja energiaystävällinen. Kompakti design tekee laitteesta tyylikkään osan viihdejärjestelmääsi. Boksi toimii halutessasi myös sijoitettuna esimerkiksi TV:n taakse tai laatikkoon. Pakkaus sisältää tarvittavat johdot sekä kaukosäätimen.

Tarjous voimassa 16.12.2018 asti

Maxivision boksi nyt alennettuun hintaan 124€ (norm. 149€).