IPTV-palveluntarjoajien vertailu

13/08/2019
Tiedotteet

Tuotteiden vertailu ja ostopäätöksen tekeminen ei suinkaan tapahdu aina kuin tanssien. Valinnan varaa riittää ja usean vaihtoehdon vertaaminen toisiinsa voi olla työlästä. Toiselle vertailu voi olla mielekästä tekemistä ja toista ei kiinnosta pätkääkään.

Päätökseen vaikuttavat niin tuotteiden ominaisuudet ja hinta, kuin fiilis minkä yritys ja palvelu tai tuote herättää.

Työtä helppottaaksemme teimme kevyen koosteen suomalaisista IPTV-palveluntarjoajista, minkä avulla saa yleiskuvan eri vaihtoehtojen hinnoittelusta ja keskeisimmistä ominaisuuksista.

Vertailukohteena on eri IPTV-palveluiden hinnoittelu ja keskeisimmät ominaisuudet kuten kuukausihintaan kuuluvien kanavien lukumäärä ja tallennuspalvelun hinta. Useimman palvelun käyttöönottamiseksi täytyy sitoutua 24 kuukauden määräaikaan, joten vertailussa on jokaisen palvelun minimihinta kahden vuoden ajalle. Vertailun on tarkoitus helpottaa kuluttajaa valitsemaan omaan tarpeeseensa parhaiten sopiva palvelu. Yksityiskohtaisemmat tiedot kannattaa selvittää suoraan palveluntaroajalta.

Kaikkien palveluntarjoajien valikoimassa on monipuolisesti lisäkanavia ja videokirjastoja ja niiden hinnoittelu on yhtenevää. Jokainen listan palveluista toimii kaikkien operaattorien laajakaistaliittymissä.