Fight Sports kuukauden kanavana

01/02/2024
Tiedotteet

Fight Sports TV-kanava avataan avoimeen katseluun kaikille Maxivisionin asiakkaille helmikuun ajaksi kanavapaikalle 73. Kanavalta katsoo hurjan määrän erilaisia kamppailulajeja kuten judoa, sumoa, nyrkkeilyä, karatea sekä lisäksi suoria lähetyksiä mestaruusotteluista ja eri kamppailulajien turnauksista sekä muutakin lajeihin liittyvää ohjelmaa.

Helmikuun alun kohokohtana huippuottelu suoraan livenä Wembley Arenalta, WCCB LIVE-lähetyksenä 3. helmikuuta, kun kaksi maailman arvostetuinta kevyen raskaansarjan nyrkkeilijää Joshua Buatsi ja Dan Azeez kohtaavat kehässä. Buatsi ja Azeez ovat molemmat sarjansa kärjessä; Buatsi on maailman ykkönen WBO:ssa ja WBA:ssa ja sijalla 2 WBC:ssä. Azeez ei ole paljon jäljessä, WBA:n sijalla 2 ja WBC:n ja WBO:n sijalla 3. Molemmat ovat toistaiseksi voittoisia, sillä Buatsin voittoluvut ovat huikeat 17-0 ja Azeezillakin on 20 voittoa ilman tappiota. Ottelun lähetys alkaa klo 21.00.

Lisätietoa Fight Sports -kanavasta löydät https://www.fightsports.tv/

Kanava löytyy avoimen katselun jälkeen Maxivision Sportti -kanavapaketista (6€/kk), jossa on toki muitakin urheilukanavia kuten Eurosport 2.