Pika-arvonta – voit voittaa vapaaliput Riihimäen raveihin

14/07/2021
Tiedotteet

Haluaisitko viettää kesäpäivän Riihimäen raveissa sunnuntaina 25.7.2021 / 8.8.2021 / 22.8.2021  yhdessä puolison tai vaikkapa ystävän kanssa? Vastaa alla olevaan kysymykseen ja jätä yhteystietosi, niiin osallistut vapaalippujen arvontaan.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kolme kahden vapaalipun pakettia (3 x 2kpl vapaalippuja). Arvonta suoritetaan maanantaina 19.7.2021 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostiviestillä. Voittajien nimet julkaistaan myös tällä sivulla.

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja aurinkoisia kesäpäiviä! Voittajat ovat: Risto K. Helsinki, Marja P. Hyvinkää ja Susanne H. Siilijärvi.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää ja toteuttaa Maxisat Oy (Maxivision), Tekniikantie 12, 02150 Espoo. Arvontaan voi osallistua 14.-18.7.2021 välisenä aikana. Osallistumisajan ulkopuolella tehtyjä osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Arvonta suoritetaan kaikkien kysymykseen vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken maanantaina 19.7.2021. Osallistumalla arvontaan, osanottajat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä sivustolla voittajien julkistamisen yhteydessä. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostiviestillä ja vapaaliput postitetaan annettuun osoitteeseen. Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään vain arvonnan toteuttamiseksi, yhteyden ottamiseksi voittajiin ja palkintojen toimittamiseksi soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti, niitä ei säilytetä arvonnan jälkeen. Rekisterinpitäjänä toimii Maxisat Oy, joka vastaa myös arvonnan toteuttamisesta.