Hyvä Kuuskaistan asiakas - avaa Maxivision Koko Kodin TV

Maxivision tuo käyttöösi parhaat suomalaiset kanavat sekä suosituimmat Maxivision kanavapaketit, kuten C More ja Viasat urheilu- ja elokuvakanavat HD-laadulla. Ja kun et ehdi katsoa livenä, kätevät tallennusominaisuudet mahdollistavat katselun silloin kun sinä haluat.

Saat kaiken tämän käyttöösi hankkimalla Maxivision boksin hintaan 159€! Sen jälkeen maksat vain tilaamastasi sisällöstä. Jo Peruspalvelu (6 € /kk) sisältää 20 kanavaa, joista 18 HD-laadulla. Saat tilattua Peruspalvelun Kuuskaistan kautta.

Jos sinulla on jo Maxivision käytössä, tilaamalla toisen boksi saat todellisen hyödyn kuituliittymästäsi ja Maxivision Koko Kodin TV:stä! Lue alhaalta lisää ominaisuuksista! 

 

Peruspalvelun kanavat: YLE 1 HD, YLE 2 HD, MTV3 HD, Nelonen HD, YLE Teema & Fem HD, SUB HD, LIV HD, TV5 HD, Kutonen HD, JIM, Fox HD, Frii HD, AVA HD, Hero HD, TLC HD, NatGeo HD, IskelmäTV Harju & Pöntinen, AlfaTV HD
Ilmainen Bonus kanavapaketti: Eurosport HD, Discovery Channel HD

Maxivision Koko Kodin TV

Älä tyydy katsomaan suosikkiohjelmiasi vain yhdestä televisiosta - voit hankkia useamman boksin ja käyttää tilaamiasi lisäpalveluja kaikissa kodin televisioissa! Yksi tilaus kustakin lisäpalvelusta riittää* ja saat näin enemmän irti TV:n katselusta kotonasi

Yksi asiakastili

Kaikki kotisi Maxivision boksit ovat
osa Koko Kodin TV:tä.
Hallitset kaikkia boksejasi
kätevästi yhdellä asiakastilillä.

Tallenteet kaikkiin laitteisiin

Hankkimalla Tallennuspalvelun voit tehdä ja katsoa tallenteita
kaikilla bokseillasi ja mobiililaitteillasi.
Aloita Alusta -ominaisuudella katsot aina
ohjelmat kokonaan, kaikista laitteistasi.

Yksi tilaus riittää

Kun tilaat lisäkanavia, maksat vain
yhden kuukausimaksun! Voit katsella
lisäkanavia haluamastasi televisiosta
siirtämällä tilauksesi boksien välillä*.

Maxivision Mobiili

Palveluusi kuuluu Maxivision
mobiilisovellus. Voit tehdä ja katsoa
tallenteita missä ja milloin tahansa.
C More ja Viasat tilauksien urheilusisällöt
näkyvät myös mobiilin kautta.

*Voit siirtää tilauksesi boksista toiseen Maxivision palvelukeskuksessa. Yhtä kananavatilausta voit katsoa yhdellä boksilla kerrallaan.

Lisäpalvelut

Ota Maxivisionista ja Koko Kodin TV:stäsi kaikki irti lisäpalvelujen avulla – voit nauttia lempiohjelmistasi omien aikataulujesi mukaan, katsoa alusta jo alkaneita ohjelmia ja ohittaa mainokset tai piristää ohjelmatarjontaa itseäsi kiinnostavilla kanavilla. Kaikki lisäpalvelut ovat tilattavissa kätevästi Palvelukeskuksesta vuoden jokaisena päivä, mihin kellon aikaan tahansa.

Tallennuspalvelu

Nauti suosikkisarjoistasi silloin kun sinulle sopii! Palvelun avulla saat käyttöösi 10 000 tuntia, eli lähes rajattomasti tallennustilaa ja tallenteet säilyvät katseltavissasi kuusi kuukautta. Ajastat tallennuksen helposti missä ja milloin tahansa ja voit aloittaa ohjelmat aina alusta niiden ollessa vielä kesken. Yhdellä Tallennuspalvelulla katselet omia tallenteitasi kodin kaikilla bokseilla sekä Mobiilisovelluksen avulla myös puhelimella ja tabletilla!  vain 6€ /kuukausi.

Kanavapaketit

Maxivision tuo kattavan kanavatarjonnan kotiisi joustavilla ehdoilla. Valikoimassamme on 15 suosittua kanavapakettia sekä yksittäisiä kanavia, joita voit ostaa vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan. Tutustu valikoimaamme ja löydä omat suosikki kanavasi, olit sitten urheilun tai viihteen suurkuluttaja. Ostoksia voit tehdä omilla Maxivision-tunnuksillasi ympäri vuorokauden. Kanavat avautuvat sinulle heti maksun jälkeen ja voit aloittaa niiden katselun saman tien.

Maxivision Mobiilisovellus

Mobiilisovellus, jonka ansiosta paras sisältö kulkee mukanasi kaikkialle. Ajasta ja katsele omia tallenteitasi missä ikinä oletkin - myös ulkomailla. Lisäksi voit katsoa suoria lähetyksiä Yle:n kanavilta, FOX kanavalta sekä C Moren ja Viasatin kaikilta urheilukanavilta, kun sinulla on voimassa oleva tilaus kanavapaketista. Sovelluksen voit ladata Android- ja Apple-sovelluskaupoista.

Sovellus on ilmainen kaikille Maxivisionin asiakkaille ja se on ladattavissa Android- ja Apple-sovelluskaupoista.

Kyllä kiitos! Otan käyttöön kuituliittymäni viihdeominaisuudet ja tilaan Maxivision boksin.

Boksin mukana saan

  • Maxivision tunnukset, joiden avulla voin ostaa lisäpalveluita, hallinnoida tallenteita sekä käyttää Mobiilisovellusta

Kun olet rekisteröinyt boksin, voit tilata siihen sisältöä Maxivision-palvelukeskuksesta juuri silloin kun sinä haluat, ja aloittaa katselun saman tien - kätevää! 

Tilaa boksi hintaan

159€ 

  • Maxivision boksi
  • Mobiilipalvelu
  • 1kk Peruspalvelu
  • 1kk Tallennuspalvelu (aktivoitava Palvelukeskuksessa)

 

Tilaa - 159€

Yhteystiedot: Asiakaspalvelu, MA - PE 9 - 16 (09) 3508 2670, tuki@maxivision.fi

Maxisat Oy, Tekniikantie 12, 02150 ESPOO | Rekisteriseloste | Sopimusehdot