HALUATKO KOTIISI TV-KANAVAT HD-LAADULLA JA JOUSTAVAT TV-PALVELUT?

Koko Kodin TV on TV-viihdepalvelu, jolla saat kotiisi HD-laadulla TV-viihdettä ja joustavia TV-palveluita. Voit katsoa HD-laadulla uutisia, urheilua, elokuvia ja tv-sarjoja Suomen vapailta kanavilta sekä hankkia yksittäisiä lisäkanavia ja kanavapaketteja kuten C More, Telia Liigapassi tai V -kanavapaketteja. Voit valita haluamasi viihteen useista yksittäisistä kanavista ja kanavapaketeista sekä käyttää TV-palveluita kuten tallennuspalvelua ja mobiilipalvelua.

Tilaa Maxivision digiboksi niin pääset nauttimaan viihteestä kotisi nettiliittymän kautta.

Tutustu tarjoukseen

MITÄ SAAN DIGIBOKSILLA?

Digiboksilla katsot TV-viihdettä televisiosi kautta. Kytket digiboksin nettiliittymääsi ja televisioosi, ja voit aloittaa TV-viihteen katselemisen. Voit hankkia niin monta digiboksia kuin tarvitset – vaikka kotisi yläkertaan, alakertaan, mökille. Peruspalvelu on aina digiboksikohtainen, ja sillä katsot 18 HD-laatuista vapaata Suomen kanavaa huippulaatuisena!

KÄTEVÄT TV-PALVELUT HELPOTTAVAT ARKEASI

Koko Kodin TV -viihdepalvelu sisältää TV-viihteen lisäksi myös näppäriä TV-palveluita. Tallennuspalvelulla tallennat suosikkiohjelmiasi ja Mobiilipalvelulla tallennat ja katsot ohjelmiasi sekä käytät kätevästi TV-ohjelmaopasta. Mobiilipalvelu sisältyy Peruspalveluun, ja mobiilisovelluksen saat ladattua ilmaiseksi sovelluskaupasta.

Lue lisää Mobiilipalvelusta

ASIAKASPALVELU AUTTAA

Asiakaspalvelumme auttaa sinua arkisin ma-pe 9-16 puhelimitse, chatissa sekä sähköpostitse tuki(at)maxivision.fi.

Netin Palvelukeskuksesta ja verkkosivuiltamme löydät usein kysytyt kysymykset -osion, josta saat vastauksia yleisiin kysymyksiin.

MITEN PÄÄSEN ALKUUN?

Tarvitset kotiisi nettiliittymän, jonka jälkeen voit hankkia Maxivision Koko Kodin TV -viihdepalvelun. Digiboksin hankit kertamaksulla, jonka lisäksi maksat Peruspalvelusta 6€/kk. Toimitamme digiboksin kotiisi ilman toimitusmaksua. Näin pääset heti nauttimaan Peruspalvelun kanavista. Saat myös käyttöön asiakasetusi, kuten Peruspalvelun bonuskanavat ja mobiilipalvelun. Mobiilipalvelu kuuluu Peruspalveluun ja mobiilisovelluksen saat ladattua ilmaiseksi Android ja iOS- sovelluskaupoista. Lisäksi voit tilata nettisivujen kautta Kaupasta Tallennuspalvelun 6€/kk, lisäkanavia sekä kanavapaketteja.