HALUATKO KOTIISI TV-KANAVAT HD-LAADULLA JA JOUSTAVAT TV-PALVELUT?

Koko Kodin TV on TV-viihdepalvelu, jolla saat kotiisi HD-laadulla TV-viihdettä ja joustavia TV-palveluita. Voit katsoa HD-laadulla uutisia, urheilua, elokuvia ja tv-sarjoja Suomen vapailta kanavilta sekä hankkia yksittäisiä lisäkanavia ja kanavapaketteja kuten C More, Telia Liigapassi tai V -kanavapaketteja. Voit valita haluamasi viihteen useista yksittäisistä kanavista ja kanavapaketeista sekä käyttää TV-palveluita kuten tallennuspalvelua ja mobiilipalvelua.

Tilaa Maxivision digiboksi niin pääset nauttimaan viihteestä kotisi nettiliittymän kautta.

Tilaa digiboksi!

MITÄ SAAN DIGIBOKSILLA?

Digiboksilla katsot TV-viihdettä televisiosi kautta. Kytket digiboksin nettiliittymääsi ja televisioosi, ja voit aloittaa TV-viihteen katselemisen. Voit hankkia niin monta digiboksia kuin tarvitset – vaikka kotisi yläkertaan, alakertaan, mökille. Peruspalvelu on aina digiboksikohtainen, ja sillä katsot 18 HD-laatuista vapaata Suomen kanavaa huippulaatuisena!

KÄTEVÄT TV-PALVELUT HELPOTTAVAT ARKEASI

Koko Kodin TV -viihdepalvelu sisältää TV-viihteen lisäksi myös näppäriä TV-palveluita. Tallennuspalvelulla tallennat suosikkiohjelmiasi ja Mobiilipalvelulla tallennat ja katsot ohjelmiasi sekä käytät kätevästi TV-ohjelmaopasta. Mobiilipalvelu sisältyy Peruspalveluun, ja mobiilisovelluksen saat ladattua ilmaiseksi sovelluskaupasta.

Lue lisää Mobiilipalvelusta

ASIAKASPALVELU AUTTAA

Asiakaspalvelumme auttaa sinua arkisin ma-pe 9-16 puhelimitse, chatissa sekä sähköpostitse tuki(at)maxivision.fi.

Netin Palvelukeskuksesta ja verkkosivuiltamme löydät usein kysytyt kysymykset -osion, josta saat vastauksia yleisiin kysymyksiin.

MITEN PÄÄSEN ALKUUN?

Tarvitset kotiisi nettiliittymän, jonka jälkeen voit hankkia Maxivision Koko Kodin TV -viihdepalvelun. Digiboksin hankit kertamaksulla, jonka lisäksi maksat Peruspalvelu -kanavapaketista 6€/kk. Toimitamme digiboksin kotiisi ilman toimitusmaksua. Näin pääset heti nauttimaan Peruspalvelun kanavista. Saat myös käyttöön asiakasetusi, kuten Peruspalvelun bonuskanavat ja mobiilipalvelun. Mobiilipalvelu kuuluu Peruspalvelu -kanavapakettiin ja mobiilisovelluksen saat ladattua ilmaiseksi Android ja iOS- sovelluskaupoista. Lisäksi voit tilata nettisivujen kautta Kaupasta Tallennuspalvelun 6€/kk, lisäkanavia sekä kanavapaketteja.