Asiakasetuna lisäksi kaksi HD-laatuista Bonus -kanavaa: Eurosport 1 ja Discovery Channel. Bonus-kanavat tulee aktivoida Palvelukeskuksen Kaupassa aina vuodeksi  kerrallaan.

Videokirjastot Bonus-kanaville: Eurosport 1, Discovery Channel, joita katsot takautuvasti seitsemän päivän ajan digiboksiltasi.

Mobiilipalvelun, joka on osa Peruspalvelua. Mobiilipalvelun saat käyttöösi lataamalla ilmaisen Maxivision Viihde -mobiilisovelluksen, jota käytät älypuhelimellasi ja tabletillasi.

Mobiilisovelluksen, joka on ladattavissa puhelimelle ja tabletille Google Play (Android) tai App Store (Apple) sovelluskaupasta. Mobiilisovelluksessa käytössäsi on ohjelmaopas kaikille Peruspalvelun kanaville sekä tilatuille lisäkanaville. Sovelluksen avulla pystyt seuraamaan suoria lähetyksiä Yle 1, Yle 2, Yle Teema & Fem sekä FOX -kanavalta EU:n jäsenmaissa. Muita Peruspalvelun kanavia pystyt katsomaan tallenteen kautta, kun sinulla on voimassa oleva tilaus Tallennuspalvelusta. Mobiilisovelluksen kautta pystyt myös seuraamaan C More Sport, V sport urheilukanavia ja Telia Liigapassia, kunhan sinulla on kyseinen kanavapaketti tilattuna.

**HD-kanavien tarkimpaan kuvalaatuun suositellaan 8mbs nettiyhteyttä.