Peruspalvelu on edellytys Maxivision TV-viihdepalvelun toiminnalle*. Maxivision digiboksilla ja Peruspalvelulla saat katsottavaksesi Suomeen vapaat-kanavat HD-laatuisena, asiakasetuna kaksi bonuskanavaa sekä Mobiilisovelluksen. Lisäksi voit tilata käyttöösi kanavapaketteja, lisäkanavia ja Tallennuspalvelun.

*Kuituverkkoasiakkaana valokuituliittymäsi hintaan voi sisältyä käyttöoikeus jopa kahteen Maxivision Peruspalveluun. Katso yhteistyökumppanimme kohdasta Kuituverkot.

Peruspalvelu sisältää:

  • 18 HD-kanavaa: YLE 1 HD, YLE 2 HD, MTV3 HD, Nelonen HD, Hero HD, YLE Teema & Fem HD, FOX HD, Sub HD, Jim HD, Kutonen HD, TV5 HD, LIV HD, AVA HD, Frii HD, TLC HD, NatGeo HD, AlfaTV HD ja Paramount Network HD
  • 2 HD-laatuista bonus -kanavaa: Discovery Channel ja Eurosport 1
  • Videokirjastot Discovery Channel, Eurosport 1 ja Paramount Network -kanavalle
  • Mobiilipalvelu, jonka saat käyttöösi lataamalla ilmaisen Maxivision Viihde -mobiilisovelluksen

 

HD-kanavien tarkimpaan kuvalaatuun suositellaan 8mbs nettiyhteyttä. Bonus-kanavat tulee aktivoida käyttöön netin Palvelukeskuksesta, Kauppa -välilehdeltä vuodeksi kerrallaan.

Videokirjastoihin kanavilta tallentuu ohjelmia automaattisesti. Videokirjastot ovat saatavissa seuraaville viihdesisällöille: Eurosport, Discovery Channel ja Paramount Network. Lisäksi jos olet tilannut C More, V -kanavapaketteja Telia Liigapassin, näet myös niiden videokirjastot digiboksillasi sekä Palvelukeskuksessa. 

Mobiilisovellus on ladattavissa puhelimelle ja tabletille Google Play (Android) tai App Store (Apple) sovelluskaupasta. Mobiilisovelluksessa käytössäsi on ohjelmaopas kaikille Peruspalvelun kanaville sekä tilatuille lisäkanaville. Sovelluksen avulla pystyt seuraamaan suoria lähetyksiä Yle 1, Yle 2, Yle Teema & Fem sekä FOX -kanavalta EU:n jäsenmaissa. Muita Peruspalvelun kanavia pystyt katsomaan tallenteen kautta, kun sinulla on voimassa oleva tilaus Tallennuspalvelusta. Mobiilisovelluksen kautta pystyt myös seuraamaan C Moren ja V sport urheilukanavia, kun sinulla on kyseinen kanavapaketti tilattuna.