Toimintamalli

Maxivisionilta saat Suomen vapaat kanavat sekä suositut kanavapaketit HD-kuvanlaadulla. Kanavat välität yritystilasi televisioon digiboksin kautta nettiyhteyttä käyttäen, helposti ja vaivattomasti. Tarvitset vain nettiyhteyden, Maxivisionin digiboksin, Maxivisionin Yrityksen Peruspalvelun sekä valitsemasi kanavapaketit.

Urheilusisällöt

Urheilua on tiedossa roppakaupalla vuonna 2022. Voit näyttää asiakkaillesi Formula 1-kisat suomeksi selostettuna,  jalkapallon Valioliigaa ja Mestarien Liigaa, NHL- ja Liiga -jääkiekkoa, yleisurheilua, raveja, hiihtoja ja paljon muutakin urheilua, jota mieluusti  katsotaan hyvässä seurassa ystävien kera. Urheilu onkin parasta livenä, hyvässä seurassa. On yrityksesi sitten ravintola, baari, kerho tai muu yritystila, voit hankkia huippusisällöt yrityksesi asiakaspintaan Maxivisionilta.

Valikoima

Valikoimastamme löytyvät Suomen vapaat kanavat sekä urheilusisällöistä V sport – ja V sport Golf kanavapaketit, C More Sport -kanavapaketti, Eurosport -kanavat, TotoTV  ja Liiga -kiekkoa. Toki valikoimastamme löytyvät myös kansainväliset uutiskanavat CNN, BBC World, CNBC ja Al Jazeera.

Yhteyshenkilö

Johanna Eriksson Myynti – ja markkinointipäällikkö Maxivision sähköpostitse johanna.eriksson(at)maxivision.fi