Värikäs viihdepaketti, joka sopii vauvasta vaariin! Laadukas ohjelmatarjonta tuo luoksesi niin lastenohjelmat, asiaohjelmat kuin dokumentit sekä musiikin ja kulttuurin. Kanavapaketin kanavia ei voi tallentaa.

Maxivision Viihde -pakettiin sisältyy:

  • C More Juniori (HD): lapsilleja perheen pienimmille yllin kyllin katseltavaa Muumilaakson tarinoista koko perheen animaatioelokuviin.
  • Boomerang: Boomerang on hieman vanhempien piirrettyjen sarjojen kanava. Mukana sarjoja 1960-luvulta nykypäivään asti. Sopii lapsille, nuorille ja kaikille jotka viihtyvät piirrettyjen maailmassa. Ohjelmistossa mm. Looney Tunes, The Scooby Doo Show, The Flintstones, Tom & Jerry, Garfield, The Addams Family, Top Cat ja monta muuta nostalgista ohjelmaa. Audio: englanti.
  • BBC Brit (HD): tarjoaa miehiseen makuun suunnattua ensiluokkaista viihdettä laajalla skaalalla yhdistäen asiantuntemuksen viihteeseen ja tosiasiat hauskuuteen. Ohjelmistossa nähdään runsaasti erilaisia aiheita, kuten: autot, tiede, seikkailu, liike, ruoka, elämää muuttavat hetket, äärimmäiset hahmot, omituiset eksentrikot, musiikki, urheilu sekä komedia.
  • BBC Earth (HD): kanavalla nähdään dokumentti- ja asiaohjelmia mikroskooppisen pienistä olennoista aina avaruuden rajattomuuteen asti. Valmistaudu näkemään mielen räjäyttäviä ideoita.
  • Mezzo: ranskalainen televisiokanava, joka on omistettu klassiselle musiikille (mukaan lukien ooppera ja baletti), jazzille ja maailmamusiikille.
  • Cartoon Network: lapsille ja nuorille suunnattu kanava, jonka ohjelmistossa keskitytään animaatioihin. Suosittuja ohjelmia: Adventure Time, Ben 10, Chowder ja Teen Titans Go! Audio: englanti.
  • Trace Urban Music (HD): Nro 1 hip-hop-, R&B- ja Rhythmic Top 40 -musiikkikanava. Se esittelee näiden kolmen musiikkilajin parhaita videoita sekä haastatteluja, esityksiä ja dokumentteja, jotka liittyvät kaupunkitaiteilijoihin ja kulttuuriin.
  • English Club TV (HD): Kanava englannin kielestä kiinnostuneille. Monipuolisesti ohjelmia, joiden avulla kehität englannin luku- ja puhetaitojasi.