Kanavapaketti, joka tuo olohuoneeseesi ajankohtaiset uutiset maailmalta, tarinoita tosielämästä sekä parhaat dokumentit kaikilta eri tieteenaloilta. Oletko valmis ottamaan vastaan tämän värikkään ja kattavan paketin historiaa, kulttuuria, tutkimusta ja mysteerejä laadukkaiden dokumenttien ja sarjojen muodossa? Kanavapaketin kanavia ei voi tallentaa.

Maxivision Dokkari -pakettiin sisältyy:

  • BBC World News: kansainvälinen uutiskanava, joka lähettää uutisia ja ajankohtaisia ohjelmia ympäri vuorokauden.
  • Discovery Science (HD): kanavan ohjelmat lähestyvät tieteen ja tekniikan ongelmia käytännönläheisesti ja viihdyttävästi. Sarjoissa näet robotteja, räjähdyksiä, uusimpia keksintöjä teknologian saralta sekä monenlaisia ihmiselämää ympäröiviä mysteereitä. Discovery Science kokoaa mielenkiintoisia aihepiirejä erilaisiksi teemakuukausiksi, joissa keskitytään esimerkiksi avaruusaluksiin, luonnonsuojeluun ja maailmanloppuun. Englanninkielisen kanavan ohjelmat ovat osittain suomeksi tekstitettyjä. Ohjelmien lähetysaika 24h/vrk.
  • Animal Planet (HD): koko perheen suosikkikanava. Animal Planet näyttää eläimet oikeassa elinympäristössään – viidakossa, aavikolla, ilmassa, savannilla tai meressä. Pääsee myös tutustumaan erilaisiin lemmikkeihin ja kurkistamaan eläinpuistojen toimintaan eri puolilla maailmaa.
  • ID (Investigation Discovery) (HD): Discovery -kanavaperheen uusin ja jännittävin kanava. ID uppoutuu syvälle rikosten, rikostutkinnan ja paranormaalien ilmiöiden kiehtovaan maailmaan. ID on kanava katsojille, jotka ovat kiinnostuneita rikoksista ja niiden tutkintaan liittyvästä tieteestä. Kanava lähettää ohjelmaa ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä suomeksi tekstitettynä.
  • Euronews: viimeisimmät uutiset eurooppalaisesta näkökulmasta niin liike-elämässä, taloudessa, urheilussa, ajankohtaisissa asioissa kuin säässä. Uutisten lisäksi ohjelmistossa nähdään erilaisia ajankohtaisohjelmia koskien elämätapoja, uusimpia tekniikoita, taidetta ja viihdettä mukaan lukien elokuva, muoti, matkailu ja kulttuuri.