C More Total -kanavapaketti on niin penkkiurheilijan kuin elokuvien ja sarjojen ystävän unelmapaketti, jossa on katsottavaa koko perheelle.

Huippu-urheilun pakettiin tuovat muun muassa Formula 1, jääkiekon CHL ja SHL sekä MM-kisat, jalkapallon Mestarien liiga ja La Liga, Yleisurheilun Timanttiliiga, Tenniksen kaikki suosituimmat turnaukset, golfin PGA Tour ja ravit. Kaikki urheilusisällöt ovat katsottavissa myös Mobiilisovelluksen kautta.

Urheilun lisäksi pakettia täydentävät laadukkaat viihdesisällöt, kuten C Moren alkuperäissarjat, kotimaiset ja kansainväliset uutuuselokuvat ja -sarjat sekä dokumentit. Eikä lapsiakaan ole unohdettu! C More Juniorin ja SF-kanalenin runsas lastenohjelmatarjonta on aina suomeksi puhuttuna tai tekstitettynä. Kaiken tämän lisäksi pakettiin kuuluu C More Play -videokirjasto*, joka sisältää laajan kirjon kansainvälisiä uutuuselokuvia, huippusarjoja sekä pohjoismaalaisia laatusarjoja.

*Maxivisionin C More -tuotteiden (tv-kanavat & ohjelmakirjastot) ja C Moren oman -suoratoistopalvelun (cmore.fi & C More Suomi -applikaatiot) sisällöt ja katselutavat poikkeavat toisistaan jonkin verran. Poikkeavia sisältöjä voivat olla jotkut kotimaiset sarjat ja elokuvat, osa lastenohjelmista (SF Kids) ja jotkut MTV:n ilmaiskanavien kotimaisista ja ulkomaisista sarjoista. Kyseiset ohjelmat eivät tällä hetkellä näy ohjelmakirjastoissa.

C Moren urheiluoikeudet 2020:

C More Total -pakettiin sisältyy:

  • C More Total -kanavat: C More Sport 1 (HD), C More Sport 2 (HD), C More Max (HD), C More Max 2 (HD), C More First (HD), C More Hits (HD), C More Stars (HD), C More Series (HD), C More Juniori (HD) ja SF-Kanalen
  • C More Play -videokirjasto
  • C More Catch-up -videokirjasto (C More Total -kanavien ohjelmat ovat katsottavissa takautuvasti seitsemän päivän ajan esityksestä)
  • Kaikki urheilusisällöt ovat katsottavissa myös Mobiilisovelluksen kautta
  • Tunnukset C More -suoratoistopalveluun (kun teet vuoden määräaikaisen sopimuksen)