Viihdettä, Telia Liigapassi ja huippu-urheilua samassa paketissa.

C More Total+ -paketti tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilulajit ja viihdettä koko perheelle samassa paketissa. Telian Liigapassi ja kaikki Liiga-sisällöt sisältyvät C More Total+ tuotteeseen. C More Total+ kanavilta näet kaikki kiinnostavimmat ja suosituimmat ohjelmat: kaikki merkittävimmät urheilulajit, ensi-iltaelokuvat ja uutuussarjat, lasten oman C More Juniori -kanavan sekä laadukkaita dokumentteja. ​

C More Total+ paketissa on huippujääkiekkoa: Liiga, Mestis, miesten jääkiekon MM-kisat, Euroopan parhaat CHL:ssä (Champions Hockey League) ja Ruotsin huiput SHL:ssä (Svenska hockeyligan). Moottoriurheilun ystäville C More välittää kaikki MM-rallin erikoiskokeet suorana ja suomeksi selostettuina. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluvat rallin EM-sarja, rallicrossin MM-sarja ja Motocrossin MXGP kuninkuusluokka. C More esittää yksinoikeudella jalkapallon Mestarien liigan, Kansojen liigan EM- ja MM-karsintapelit, Espanjan La Ligan ja Serie A:n. Välitämme myös suorana otteluita miesten jalkapallon MM-kilpailuista. Mukana myös yleisurheilun Timanttiliiga ja IAAF World Challenge, naisten WTA tennis ja ravit.

C More Total+ paketti tarjoaa urheilun lisäksi elokuvensi-iltoja ja uutuussarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta sekä laadukkaita dokumentteja ja C More Juniorin suosittuja lastenohjelmia. Sarjojen ystäviä hemmotellaan kansainvälisillä menestyssarjoilla, skandinaavisilla laatusarjoilla sekä alati kasvavilla kotimaisilla C More -alkuperäissarjoilla.

Mobiilipalvelulla näet mobiililaitteeltasi kaikki C Moren urheilukanavat ja suorat Liiga-lähetykset missä ikinä oletkin. Kanavia on mahdollista katsoa samanaikaisesti digiboksin lisäksi kahdella mobiililaitteella.

*Maxivisionin C More -tuotteiden (tv-kanavat & ohjelmakirjastot) ja C Moren oman -suoratoistopalvelun (cmore.fi & C More Suomi -applikaatiot) sisällöt ja katselutavat poikkeavat toisistaan jonkin verran. Poikkeavia sisältöjä voivat olla jotkut kotimaiset sarjat ja elokuvat, osa lastenohjelmista (SF Kids) ja jotkut MTV:n ilmaiskanavien kotimaisista ja ulkomaisista sarjoista. Kyseiset ohjelmat eivät tällä hetkellä näy ohjelmakirjastoissa.

C More Total+ -pakettiin sisältyy*:

  • C Moren kanavat: C More Sport 1 (HD), C More Sport 2 (HD), C More Max (HD), C More Max 2 (HD), C More First (HD), C More Hits (HD), C More Stars (HD), C More Series (HD), C More Juniori (HD) ja SF-Kanalen
  • C More Play -videokirjasto
  • C More Catch-up Videokirjasto (C More -kanavien ohjelmat ovat katsottavissa takautuvasti seitsemän päivän ajan esityksestä)
  • Tunnukset C More -suoratoistopalveluun, kun teet kanavapaketista jatkuvan tilauksen.
  • Telia Liigapassi -kanavat: seitsemän ottelukanavaa (HD) ja studiokanava (HD)
  • Telia Liigapassi videokirjasto
  • Aloita alusta -ominaisuus Telia Liigapassin kanaville

Pidätämme oikeuden muutoksiin