Hyvä Keskikaistan asiakas, avaa Maxivision - Koko Kodin TV

Maxivision tuo käyttöösi kaikki parhaat suomalaiset kanavat sekä suosituimmat Maxivision kanavapaketit, kuten C More ja Viasat urheilu- ja elokuvakanavat ja C More elokuvakirjaston sisällöt kirkkaalla HD-laadulla. Ja kun et ehdi katsoa livenä, kätevät tallennusominaisuudet mahdollistavat katselun silloin kun sinä haluat. Saat Maxivision käyttöösi hankkimalla boksin sivun alareunasta!

 

Peruspalvelun kanavat: YLE 1 HD, YLE 2 HD, MTV3 HD, Nelonen HD, YLE Teema & Fem HD, SUB HD, LIV HD, TV5 HD, Kutonen HD, JIM, Fox HD, Frii HD, AVA HD, Hero HD, TLC, NatGeo HD, IskelmäTV Harju & Pöntinen, AlfaTV HD
Ilmainen Bonus kanavapaketti: Eurosport HD, Discovery Channel

Parhaat kanavapaketit joustavin ehdoin

Maxivision tuo kattavan kanavatarjonnan kotiisi joustavilla ehdoilla. Valikoimassamme on 15 suosittua kanavapakettia ja yksittäisiä kanavia, joita voit ostaa vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan. Ostoksia voit tehdä omilla Maxivision-tunnuksillasi ympäri vuorokauden. Kanavat avautuvat sinulle heti maksun jälkeen ja voit aloittaa niiden katselun saman tien.

Maxivision palvelut ja hinnasto

 

Tallennuspalvelu - 6 €/kk

Nauti suosikkiohjelmistasi silloin kun sinulle sopii! Palvelun avulla ajastat tallennuksen helposti missä ja milloin tahansa. Voit aloittaa ohjelmat aina alusta niiden ollessa vielä kesken. Tallennustilaa saat lähes rajattomasti kuuden kuukauden säilytysajalla. Voit katsoa tallenteitasi millä tahansa kotisi Maxivision boksilla sekä tietenkin Maxivision Mobiilisovelluksella.

 

 

Maxivision Mobiili kuuluu kaikille

Peruspalveluun sisältyy Maxivision Mobiili, jonka ansiosta paras sisältö kulkee mukanasi kaikkialle! Ajasta ja katsele omia tallenteitasi missä ikinä oletkin - myös ulkomailla. Lisäksi voit katsoa suoria lähetyksiä Yle:n kanavilta, FOX kanavalta sekä C Moren ja Viasatin kaikilta urheilukanavilta, kun sinulla on voimassa oleva tilaus kanavapaketista. C Moren ja Viasatin kanaviin kuuluu myös Catch Up- ominaisuus, jonka avulla voit katsoa ohjelmia jopa 7 päivän päähän takautuvasti. Sovelluksen voit ladata Android- ja Apple-sovelluskaupoista.

Kyllä kiitos! Otan käyttöön kuituliittymäni viihdeominaisuudet ja tilaan Maxivision boksin.

Boksin mukana saan

  • Maxivision tunnukset, joiden avulla voin ostaa lisäpalveluita, hallinnoida tallenteita sekä käyttää Mobiilisovellusta

Kun boksi on rekisteröity, siihen voi tilata sisällön Maxivision-palvelukeskuksesta ja aloittaa katselun saman tien.

 

 

Tilaa boksi tarjoushintaan

124€

Norm. 149€. Tarjous voimassa 16.12. asti.

  • Maxivision boksi
  • Mobiilipalvelu
  • Maxivision Peruspalvelu
  • Tallennuspalvelu

 Tilaa - 124€

Yhteystiedot: Asiakaspalvelu, MA - PE 9 - 16 (09) 3508 2670, tuki@maxivision.fi

Maxisat Oy, Tekniikantie 12, 02150 ESPOO | Rekisteriseloste | Sopimusehdot